c0nGuR za @ na #Macedonia
c0nGuR za @ na #Macedonia
n/a dali c0nGuR zasluzuva da bide vraten povtorno @ na #Macedonia
Strelec Добро, која е идејата на ваквите топици? Дали се обидува некој да потцени нечија интелигенција, или нешто друго е во прашање? Се отвара топик за гласање за операторско место на c0nGuR и тоа со ’опен’ статус кој што со мала финта овозможува повеќекратно гласање од еден ист член. Топикот го отвара нов член на форумов (вкупно 1 пост, очигледно регистриран за оваа намена), а на него гласа членот Sekzi (колку ли пати?) кој што наеднаш се појавува на форумов после повеќе од 10 месеци отсуство и ништо не постира, туку само гласа и на врв на се’, со иста IP адреса како и членот со никнејм c0nGuRgrl. Ако cOnGuR треба да биде оператор, сигурно ќе биде и без овие работи и се надевам дека самиот тој ќе се огради од ваквата ’помош’!
c0nGuR Jas nemam glasano voopsto, ni pak zenami, daj zatvorete go topicov ili izbrishetego podobro. btw, jas ke kazam deka ne zasluzuvam @ na #macedonia, Strelec od kade informacija deka zenami glasala ? od kaj toa sea ? hah, svasta bre.
Strelec cOnGuR, никаде јас не реков дека жена ти гласала... Читај убаво!
orko Ima posebno mesto kade shto se odviva glasanje od ovoj tip, a toa ne e tuka. Strelec gledam deka momentalno si ti prisuten, bi te zamolil da go zakluchish topicov. Se znae kaj e mestoto i koj treba da kazhe odgovor na ova prashanje.
WhoElse kako shto se gleda tuka c0ngur nema vrska so topikov .. zato orko imash pravo za toa da se zakluchi i da ne se dozvoluvaat vakvi finti....
Strelec Точно е... c0nGuR нема врска, ниту жена му има врска... Има врска некој со иста IP адреса како нивната... и плус некој кој што се регистрирал на форумов само за да го отвори овој топик!