Novi operatori
Novi operatori
BorisVM Na #macedonia kje se izberat 2-3 novi operatori vo narednive mesec dena. Ako korisnicite imaat nekoi predlozi tuka e mestoto da se stavat. Predlozite se samo predlozi i nishto ne gararantira deka tie predlozi kje bidat i prifateni.
a-pin-dim
quote:
Originally posted by yURI
a ja odev Oh na odmor:) i lapnaf akces :) znaci dime kupachite cadorot masloto za sonce i vo lov na 100ka. ne bidete smeshni bre. aksec se dava na lujge koj se znaat so operatorite i znaat da workaat kako sto treba. ne se dava na nekoj nepoznat pa da mora da se izigrava dadilka vo stilot da ne napravi mass ban... ili da se izglupira. P.S. hacker te sakam per! :)
Znaci jas ke pravam mass ban po tvoje [^]
bliznak
quote:
Originally posted by Thief
Ти еб*м клетата Грчка и подмуклиот Јадран! :( Зошто не одев почесто на одмор во Охрид?! :)))
Si bil Grcka i Jadran [?][?] wooooow[:0] car si![;)]
RaGeAnGeL darko ne moze da ima access zato shto imal vrska so 3 osobi od Ohrid i site patet po nego sega...i ic ne mu e film per...go plivavme sar'ishte pred 1 godina[^]
n/a I a sho e tolku potrebno da znaes za da imas @ na macedonia:). Osnovni raboti :)
a-pin-dim
quote:
Originally posted by error
I a sho e tolku potrebno da znaes za da imas @ na macedonia:). Osnovni raboti :)
Osnovna rabota, da si od OHRID. Ako si od Istokot, da si od zapadna makedonija [:D][:D][:D]
DonVito
quote:
Originally posted by a-pin-dim
quote:
Originally posted by error
I a sho e tolku potrebno da znaes za da imas @ na macedonia:). Osnovni raboti :)
Osnovna rabota, da si od OHRID. Ako si od Istokot, da si od zapadna makedonija [:D][:D][:D]
jas od debar sum be dime
a-pin-dim
quote:
Originally posted by DonVito
quote:
Originally posted by a-pin-dim
quote:
Originally posted by error
I a sho e tolku potrebno da znaes za da imas @ na macedonia:). Osnovni raboti :)
Osnovna rabota, da si od OHRID. Ako si od Istokot, da si od zapadna makedonija [:D][:D][:D]
jas od debar sum be dime
Kaj Ucish[;)]
yURI a ja odev Oh na odmor:) i lapnaf akces :) znaci dime kupachite cadorot masloto za sonce i vo lov na 100ka. ne bidete smeshni bre. aksec se dava na lujge koj se znaat so operatorite i znaat da workaat kako sto treba. ne se dava na nekoj nepoznat pa da mora da se izigrava dadilka vo stilot da ne napravi mass ban... ili da se izglupira. P.S. hacker te sakam per! :)
Thief Ти еб*м клетата Грчка и подмуклиот Јадран! :( Зошто не одев почесто на одмор во Охрид?! :)))
dbk Aj ko prv predlog jas ke ja predlozam MafisKUMA za operatorka na #macedonia. Se nadevam deka predlogot ke bide razgledan i prifaten . Blagodaram odnapred.
n/a Aj kako 2 Da Go Predlozam AleksandaR za @ na #macedonia . Thanks :) Tenkju.
SirAndReW Dbk taa ima povazni raboti od sedenjeto na mirc :) pa taka da ne veruvam deka bi se zavanala sekoja minuta da bide na net :)
dbk Jas samo ja predloziv a dokolku ne bi se zavanala dont worry jas sum tuka mesto nea:)
misko LambeVM
a-pin-dim
quote:
Originally posted by AceV
Aj kako 2 Da Go Predlozam AleksandaR za @ na #macedonia . Thanks :) Tenkju.
Lammeri ne ni se potrebi za #macedonia ... a pa bashka da imat duri i @
orko
quote:
Originally posted by misko
LambeVM
Bi gi zamolil site da ne se prijavuvaat samite sebesi, kako dechkoto vo sluchajov. Drugo, predlogot ne treba da se sostoi samo od nick-ot(user-ot) na lichnosta shto ja predlagate, tuku i nekoe dopolnitelno objasnuvanje zoshto ste se odluchile bash za toj predlog, zoshto treba da se prifati ili ne. Lichno mene nishto ne mi znachi ako gi napisheme site nickovi(useri) koi kje gi vidime na #macedonia.
RaGeAnGeL da per.....i jas sum za tebe
BorisVM Site shto se prijavuvaat sami sebesi avtomatski nema da bidat zemeni vo predvid.
SirAndReW Smetam deka izborot za @ treba da ima drug kriterium ! ovoa prijatel, drugar, brat, sestra itn itn ..ke ima golemi podelbi i lutki :)
OkoZeLeno Bi go predlozila dbk za nov @ na macedonia.
RaGeAnGeL me mestite be[xx(]ne predlozvam nikoj ic ne mi e gajle ne ste fer
StormAngel Prvo sakav samiot da se predlozam, ama veke tri pati sum go prasal Boris za operator i ne veruvam deka bi se odlucil za mene kako nov operator. A ako e za predlozuvanje nekogo drug, ondak darkjesus mi e najdobra opcija definitivno. Deckoto e veke mnogu godini na irc, znae toa sto e potrebno za da se bide oper i drustvoto so operatori na #macedonia (zboram za uni i mufla) mu dava podobra slika na toa sto go ocekuva. I za na kraj, ne deka se predlozuvam...ama damnesna zelba mi e da bidam @ na #macedonia. Ama ete, neam sreka sea za sea. Taka... Se nadevam deka ke napravite mudar izbor so novite operatori
The_Crow Aj i jas da predlozam nekogo. Mislam deka darkjesus bi mozel da bide nareden @ na macedonia. Licno go znam i znam na sto sve e sposoben i znam deka najdobro ke moze da odgovori na obvrskite za i okolu #macedonia.
Strelec Glasam za OhriTskoto lobi!:))) YES za Darkjesus...:) A glasam i za Shvicarsko lobi...:) YES za Bluehim!:))) Seriozno, na dvajcata im e tamu mestoto spored mene... Patem, iznenaden sum zoshto nikoj ne gi predlaga The Crow & cOnGuR!? Ne sum mnogu po mircot i ne znam kako se pokazale tamu, ama znam kolku golema zhelba imaat... Toa, od drugi shto sum slushal, a ne deka tie mi kazhale! The_Crow, cOnGuR, shto mislite vie za vas?
HaCkEr` Shto znam jas ne bi predlozhil nikogo posebno.. iako navistina trebaat operatori na kanalot.. shto se ONLINE non stop. Grevota e kanalot nema ziv operator po cel den. Pozdrav
The_Crow Strelec moe mislenje deka dosegasnite operatori veke imaat izgradeno kakvo takvo mislenje za mene i za congur megutoa mislam deka vo ovaa prilika mozeme da dobieme samo pokana za clenstvo, za vo naredniot period dokolku uspesno zavrsime so reformite bi mozele vo 2007 ili sl. koga macedonia ke vleguva vo n ato i nie dvajca da se priklucime vo zaednicata. Edno e nesto da sakas, sosema drugo e dali drugite sakaat. Moe mislenje e da ostavime rabotite da tecat pa da vidime vo naredniot period vo rok od mesec dena koi ke go ponesat atributot @ na macedonia.
Strelec A neli treba prvo na nekoi prasalnici da odgovarate?:) OooOo na vremeto imal takvi prasalnici, a Thief gi potpolnuval!:) Abe da...:) Thief kako mozhev da go zaboravam!:( YES i za Thief!:) btw, pred site drugi bi rekol YES za Kumata, ama imam soznanija deka taa nemala vreme i deka ne bi prezela vo momentov takva odgovornost!
c0nGuR Hahahahahahahaha, smeshki.[^] Barem se nasmeav.[:p][;)] Ima dobri useri koj se za @ na #Macedonia, ali toa najubavo Adminite neka si odluchat, tuka samo mislenje moze da se dava koj za kogo sto i kako misli. Enjoy Undernet.[:p] Jas sam za sebe nemozam da kazam, toa najubavo mozat da go kazat Adminite na #Macedonia.[;)]
angel A pokraj prasalnici i politicka podobnost treba li da se proveri na kandidatite??? - ova jas samo taka, za da lupnam nesto i da ve pozdravam. Terajte ponatamu, ama odberete dobro. Samo ednas dzirnav na #macedonia i me izresetaa so vulgarnosti. Od togas ni na pamet ne mi paga da dzirkam tamu. Moze li toa da se kontrolira nekako?
deni abe dajte mu ekses na chongur be ,zhivotna zelba mu e na chovekot operator da bide, i vie kakvi ste . chongur , sila si :))
rbarulz samo edno mozam da vi prenesam na site,deka kolku i da zboruvate protiv mene, kolku i da jadete gomna protiv mene, NEMOZETE da bidete JAS mene nemi e vazno dali ke bidam @ na #Macedonia ili ne, ja koga mozev da bidam, i koga bev @ na #Macedonia vie uste ne znaevte sto e mIRC prasuvavte kako da se logirate na mIRC, pa sega naucivte malce poveke komandi i mislite deka ste hakeri, usvari ni zborot hakeri ne znaete sto znaci, kako i da e vie si znaete, sto da pravite, i kako da pravite, tie sto se protiv mene, neka bidat, a koj ke bidat novi operatori na #Macedonia , so srekja noviot @ :) nemam nisto protiv nikogo a ako ima nekoj nesto protiv mene, moze slobodno da me najde pod nick, rbarulz na mIRC paaaaaaaaaaaaaaaaaaa, karajte se vie sega do UTRE Adios!
darkjesus drug pat protiv rba da ne zborvite[:D]
mEnEmA Moze malce kasnam ali cestito na novite operatori :)
n/a Jas mislam deka treba da se vrati c0nGuR za operator ima iskustvo i go biva drugive se luk i voda
MAFI mRnO ili c0nGuR nikoj drug
deni neshto smrdi :) so ovoa juezerite ali nema veze it's all good FORZA Chongur
n/a Momci, ja ke vi kazham koj vi e prav lik za #Macedonia. RIKI_22. Ja sum na ircov milion godini, nemozhe da ne me znaete, skapav. A ovoj fraer (inache ne go znam lichno, samo od irc) e pred mene duplo. Ako nekoj se razbira od operatorshtvo, toa e on... pa vie videte sea. Pozdrav
NARCIS` Koga bi imal pravo da izbiram bi go odbral dark,zosto?? Deckoto e prvo dolgo vreme na irc,znam deka toa nema nikakva vrska no ima dosta poznavanmje okolu kanalot #macedonia. Pred se treba toj sto ke e izbran da go saka kanalot,ne da ide od calam so @. Mislam deka dark e momakot za taa rabota. Vtor bi go odbral Dime(a-pin-dim),zosto? Se gleda deka e zainteresiran za kanalot ednostavno kazano go saka. Vo moeto vreme dodeka bev @ on mi pomagase da gi otkrivam tie sto imaa virusi,toa e znak deka ke se angazira,a i mislam deka e dovolno vreme online za da ne e.Dajte mu sansa na covekot. Tret Pajo(HaCkEr`),zosto?? On bese @ na vremeto,i sea e dosta online znae dobro kako idat rabotite na kanalot isto aftoriteten decko e licno go znam,ne gleam rezon zosto da ne bi bil povtorno vraten. So site 3ca se znam licno i personalno i site 3ca se ok momci. Blagodaram na vnimanieto,baj.
angel ,,Nisto ne ve razbiram, ama dobro zborite,, => od ,,Zone Zafirsko,,[:o)] Malku poveke na strojnici mi licite po toa kako falite.[:D] ,,Koi se zeni koi se pa udaje,,=> isto od ,,Zone Zafirsko,,[:0] Gazda Zamfir, (BorisVM) preseci !!!! Mala digresija od mene, onaka za relaksiranje.[;)]
yURI
quote:
Originally posted by HaCkEr`
Shto znam jas ne bi predlozhil nikogo posebno.. iako navistina trebaat operatori na kanalot.. shto se ONLINE non stop. Grevota e kanalot nema ziv operator po cel den. Pozdrav
Se barashe predlog a ne odma napad Pajo :D Ete ti si online :) dali toa znaci deka ke im odgovoris na site sto ke te kliknat? i definiraj mi sto znaci operator? da non stop sedi i gi cita muabetite na site i im udovoluva dodeka nekoj se ladi i uziva? problem na #macedonia nema. kanalot si se cisti od spameri.. koj fludira zaminuva na ban i gospod ne go trga. koj e za vojs dobil.. znaci kanalot si egzistira kako sto treba. Samo shto nekoj od starite operi ne idat na kanal pa sakame brojot na @ pak da si bide ist. daj predlog i uzivaj dodeka prestojuvas vo mirnata atmosfera bez da te rokne nekoj so flood ili nekoj exploit. ke zaboraef no Offence at all. pa-pa
sfetle jas sum za nekoj sto e mnogu cesto prisuten na kanalot...i sto kje moze da reagira navreme,znaci sto e dosta dobro zapoznat so komandite na irc i kje bide od korist;0 kako takov mozam da go predlozam rbarulz,mislam deka vi e poznat na site;)
n/a Se nadevam deka ke se usvoi predlogov za rbarulz da bide operator,go znam podolgo vreme,mislam deka ke s epokaze kako dobar operator poradi negovoto dolgogodisno iskustvo na mirc.
n/a
quote:
Originally posted by unique
Se nadevam deka ke se usvoi predlogov za rbarulz da bide operator,go znam podolgo vreme,mislam deka ke s epokaze kako dobar operator poradi negovoto dolgogodisno iskustvo na mirc.
poznat e i po take over [^][:p][^]
Strelec Abe shto kje beshe tolku useri denes da se registriraat i samo po eden ili dva posta na ovoj topik da pishat!?:) I ushte 15-tina duplikat-useri vo start se vecherva zaklucheni!:) Na nekoi izgleda im e mnogu vazhno da stanat operatori!:)))
OooOo Ovaa godina beneficiite se podobri od lanskata :))
RaGeAnGeL amante be rba....ak mojt toj ko taka mojt i worm[:D][:D][:D][:D][:D]
night-mkd Jas sum za TimeWarner
Strelec Добредојде на форумов, night-mkd!:)
Bravo Ja , kao i sho pogore nekoj predlozi , mislam deka darkjesus i apindim kje ja opravdaat doverbata.Tie se poznat dvoec i vo edna druga dimenzija ... neli [:D]
Ded0_MraZoT Dime, darki i pajo...site se po dosta vreme online...ne sum tolku chesto na kanalot ama znam deka site 3ca se angazirat za kanalot da e ok..
The_Crow Prvo vozenje na irc sum dobil se znae od kogo darkjesus i fio. Takva mestenka so sea nemalo :)) Od togas dark go znam licno i personalno i smetam deka e pogoden coek za toa mesto.
darkjesus jas na ovaa lista bi go stavil c0ngur p.s. fala na poddrshkata posebno mi e draga onaa od strelec[;)]
ArIeS jas bi gi predlozil darkjesus i a-pin-dim za @ na macedonia,bidejki mislam deka veke se dokazani kako dobri sorabotnici i normalno irceri.
Thief
quote:
Originally posted by sfetle
jas sum za nekoj sto e mnogu cesto prisuten na kanalot...i sto kje moze da reagira navreme,znaci sto e dosta dobro zapoznat so komandite na irc i kje bide od korist;0 kako takov mozam da go predlozam rbarulz,mislam deka vi e poznat na site;)
Ме разочара! :) Мислев дека мене ќе ме предложиш, не џабе ОооОо тврдеше дека ме сакаш, затоа си скинала ацц од канал на времето :))) Испадна само Стрелец дека ме сака, а тој е машко[V] Гррр! :)) Шега настрана, не знам кого да предложам....Едноставно, не можам да видам и најдам авторитет и желба за ангажирање. Не дека операторството е нешто по што вени треба да се сече, ама гледам дека многумина се заинтересирани и се` би направиле да дојдат до него! Дарк - охридско лоби! :))) И јас би гласал за него! Фин момак...
Thief
quote:
Originally posted by Strelec
A neli treba prvo na nekoi prasalnici da odgovarate?:) OooOo na vremeto imal takvi prasalnici, a Thief gi potpolnuval!:) Abe da...:) Thief kako mozhev da go zaboravam!:( YES i za Thief!:) btw, pred site drugi bi rekol YES za Kumata, ama imam soznanija deka taa nemala vreme i deka ne bi prezela vo momentov takva odgovornost!
Ако добро се сеќавам, со „фамозниот“ Оби ми ги правеа местенките, а киллерр кога го начекав да го прашам „што одлучивте на гласањето“, тој мртов сериозен ми вика: „како гласање, ништо немало, те возеле тие двајца!“ :) Ееее, тоа беа времиња... Да се повторам: и бидејќи оттогаш го знам ДАрк, уште еднаш би застанал зад неговата кандидатура (пред избори сме, морав во овој стил да пишам :)))
The`bItCh
quote:
Originally posted by Ded0_MraZoT
Dime, darki i pajo...site se po dosta vreme online...ne sum tolku chesto na kanalot ama znam deka site 3ca se angazirat za kanalot da e ok..
Koj Dime za @er be aman? Aj jas bi gi predlozhila Dime worm i rba za @eri.. ovaja trojka i trebit na #macedonia momentalno[B)] btw.. dark za @er:)) zsh..? zsh gore dolu gledat sho se deshavat na kanal online e pojke od pola den i imat dosta poznavanje od mirc[:p] drugi dvajca.. storm i congur fini dechki[;)]
n/a Mislam deka forumot e za predlozi a ne za karanje Neka Si Odlucat Adminite koj da bidi nov @ Mislam Deka Treba Da Bidi c0nGuR p.s Balkan vo Domot na kulturata BITOLA
luna darkjesus se razbira.svalerce najmilo samo napred.kiss do rageangel,pisi mori gnaso:)
a-pin-dim Novite operatori se veke dobijeni pa taka da ovoj topic poveke ne treba da bide otvoren za diskusija. So sreka na onija sto dobija access .
StormAngel Srekno i od mene na site novi operatori.[;)]
SirAndReW Kako vo Rudnik da odat, pa "Srekjno" !:)
n/a Zdr ..... i jas sakam da bidam vo kandidaten list na novi operatori vo macedonia ... ! ! ! Blagodaram B-O-S-S
n/a Ne se sekiram tolku za ovoj forum znam deka nema nisto da dobijam...pa daja probam srekata....od TETOVO da bides i da dobies @ vo macedonia Tesko malce ... tako mislam jas sega neznam sto e rabotata ova e realnosta....Caoo na site so gi citat ovie zborovi vo Web site`ot :))
The_Crow So sreka neka im e na novite operatori se nadevam deka uspesno ke si ja vrsat svojata rabota pa edna pijanka da stegnime koga togas ova mora da se proslavi
c0nGuR Fala na site i na chestitkite i se nadevame deka novite Operatori ke vlozime sve od sebe da pridoneseme za najdobro na kanalot #Macedonia, uste ednas blagodaram na site, pozdrav[;)]
riki neka vi e so sreka na site i da se nadevame deka adminite napravile pravilen izbor ;o)
riki
quote:
Originally posted by B-O-S-S
Ne se sekiram tolku za ovoj forum znam deka nema nisto da dobijam...pa daja probam srekata....od TETOVO da bides i da dobies @ vo macedonia Tesko malce ... tako mislam jas sega neznam sto e rabotata ova e realnosta....Caoo na site so gi citat ovie zborovi vo Web site`ot :))
e pa bratko nemoze od vcera si sednal i denes da baras acc ima nekoi so godini cekaat pa nisto taka da mozes da si zemes brojce i da si cekas koga tebe ke ti dojde redot Peace [8D]
Thief Да ми је само знати кој беше критериумот... :))) Ми паѓа на памет еден, ама ај, нема да го кажам, може погрешно да ме сфатите! ;) Се надевам ќе се грижат за каналот... Се` си доаѓа на свое место, јас на Дарк ова му го предвидов пред 5 години! Додуша, се изначека, ама сепак испадна по мое! Чоки е прича за себе и во оваа прилика само ќе го прескокнам! Дон Вито... хммм.. .не го знам добро, неколкупати муабет неврзан, ама мислам дека добро ќе си ја врши „работата“...
Strelec
quote:
Originally posted by Thief
...јас на Дарк ова му го предвидов пред 5 години! Додуша, се изначека, ама сепак испадна по мое!
Јас тебе ти предвидувам, Thief!:) Е сега, не знам дали ќе чекаш 5 години, ама на крај сепак ќе излезе по мое!:)))
Thief Слушам постари, слушам! :) И ги почитувам, иако понекогаш не се согласувам со нивното мислење, како овојпат, на пример! ;)
orko
quote:
Originally posted by Thief
Да ми је само знати кој беше критериумот... :))) Ми паѓа на памет еден, ама ај, нема да го кажам, може погрешно да ме сфатите! ;) Се надевам ќе се грижат за каналот... Се` си доаѓа на свое место, јас на Дарк ова му го предвидов пред 5 години! Додуша, се изначека, ама сепак испадна по мое! Чоки е прича за себе и во оваа прилика само ќе го прескокнам! Дон Вито... хммм.. .не го знам добро, неколкупати муабет неврзан, ама мислам дека добро ќе си ја врши „работата“...
[:)]
WhoElse novite operatori se staveni vo funksia .. znachi nema da predlozam tuku ke mu cestitam i mislam deka zasluzhuva da se pokaze DonVito mojot drugar so kogo najpoveke se karam :) hahhaahha Pokazise Bate :)
darkjesus sho sega fudbal na mali golcinja igrame[8D]
WhoElse
quote:
Originally posted by darkjesus
sho sega fudbal na mali golcinja igrame[8D]
ne re , a btw cestito :)
HaCkEr` Airlija access na "srekjnite dobitnici" se najubavo ok se dechkite... dvajcata gi znam vo zhivo:) Edno dobro Leto vo Ohrid:)))) 2001.. dark.. bobi?.. lele ej..:) cek da se vratam na temata zabegab:))) Dejance.. nemam nishto protiv segashnite operatori.. ne sum jas toj shto treba da sudi, normalno ne se ni trudam.. ne sum jas toj shto treba da sudi koj e vo red a koj ne. No hard fillings dejan.. sakav da kazam deka ima preku 20 useri.. na userlista shto ednash vo mesec se pojavuvaat na kanal. a onie kako tebe.. "botovi" mislev za 24 chasa online.. se ok.. poentata mi beshe ima eden kup useri.. bespolezno shto stojat na user list. Pozdravche bratche
Thief
quote:
Originally posted by orko
quote:
Originally posted by Thief
Да ми је само знати кој беше критериумот... :))) Ми паѓа на памет еден, ама ај, нема да го кажам, може погрешно да ме сфатите! ;) Се надевам ќе се грижат за каналот... Се` си доаѓа на свое место, јас на Дарк ова му го предвидов пред 5 години! Додуша, се изначека, ама сепак испадна по мое! Чоки е прича за себе и во оваа прилика само ќе го прескокнам! Дон Вито... хммм.. .не го знам добро, неколкупати муабет неврзан, ама мислам дека добро ќе си ја врши „работата“...
[:)]
Живело охридско лоби! [:D]
orko
quote:
Originally posted by Thief
quote:
Originally posted by orko
quote:
Originally posted by Thief
Да ми је само знати кој беше критериумот... :))) Ми паѓа на памет еден, ама ај, нема да го кажам, може погрешно да ме сфатите! ;) Се надевам ќе се грижат за каналот... Се` си доаѓа на свое место, јас на Дарк ова му го предвидов пред 5 години! Додуша, се изначека, ама сепак испадна по мое! Чоки е прича за себе и во оваа прилика само ќе го прескокнам! Дон Вито... хммм.. .не го знам добро, неколкупати муабет неврзан, ама мислам дека добро ќе си ја врши „работата“...
[:)]
Живело охридско лоби! [:D]
E de, zato te bocnav za da rechish[:D][;)]
RaGeAnGeL cestito i od mene[:X]kako do sega taka i od sega[:D][:D][:D][:D][:D]ohrid rulz[^]
WhoElse
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
cestito i od mene[:X]kako do sega taka i od sega[:D][:D][:D][:D][:D]ohrid rulz[^]
sho ne se rodiv OH tu :)
duki ako moze nekoj da predlozi za mene :)) nema da gresam na kanlot so nikakvi greski i nema ako treba niti da baniram niti .......... ne teram nikogo na sila da me predloguva mene samo ako saka cel zivot ke bidam blagodaren :) i ako moze ke mu i nadomestam za nesto :))
mafisKumA mu cestitam na dark congur i donvite za @ da gi upotrebuvate so zdravje i pamet
Strelec Go predlagam duki
Thief Мене или Дуки?! Реши се веќе еднаш! :)))
RaGeAnGeL cek be ne mi e neso jasno mene....bobane ti be nemas access na macedonia???????
Strelec SakaT 499!:)
Thief
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
cek be ne mi e neso jasno mene....bobane ti be nemas access na macedonia???????
Имам, МА, сакаш да ти го позајмам?! :) Стрелчо, не можиТ, не сум од ОхриТ! :))) А, што не се родив таму! :)))))
RaGeAnGeL ne tuku mi boldraj dete...so tuk skokas ko imas nenasiten eden[:D]
The`bItCh sakat da se zameshat malku gore:) imat ama ne e to to:P
a-pin-dim
quote:
Originally posted by Thief
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
cek be ne mi e neso jasno mene....bobane ti be nemas access na macedonia???????
Имам, МА, сакаш да ти го позајмам?! :) Стрелчо, не можиТ, не сум од ОхриТ! :))) А, што не се родив таму! :)))))
Ti zosto ne si od Ohrid, A jas zosto ne sum del od zapadna Makedonija :o)
luna cestito na novite operatori:) rbarulz ne go nervirajte,slatkis medeni:))))))))
yURI chestito i od mene
DonVito let the work start. fala za cestitkite
WhoElse
quote:
Originally posted by rbarulz
samo edno mozam da vi prenesam na site,deka kolku i da zboruvate protiv mene, kolku i da jadete gomna protiv mene, NEMOZETE da bidete JAS mene nemi e vazno dali ke bidam @ na #Macedonia ili ne, ja koga mozev da bidam, i koga bev @ na #Macedonia vie uste ne znaevte sto e mIRC prasuvavte kako da se logirate na mIRC, pa sega naucivte malce poveke komandi i mislite deka ste hakeri, usvari ni zborot hakeri ne znaete sto znaci, kako i da e vie si znaete, sto da pravite, i kako da pravite, tie sto se protiv mene, neka bidat, a koj ke bidat novi operatori na #Macedonia , so srekja noviot @ :) nemam nisto protiv nikogo a ako ima nekoj nesto protiv mene, moze slobodno da me najde pod nick, rbarulz na mIRC paaaaaaaaaaaaaaaaaaa, karajte se vie sega do UTRE Adios!
ah be dete be dete ... kako prvo nikoj ne beshe protiv tebe ... kako vtoro smiri hormoni ko pishuvash poshto kolku shto znam jas ne se logira na mirc tuku na X i .. nema mIRC hackeri :P tuku lameri ... a toa deka nemozeme da bideme TI .. nitu vidov deka nekoj reche jas sakam da sum rbarulz turn back the time sine .. i razmisli malce poveke Caos
rbarulz neznam sto ti e poentata, neznam sto sakas da kazes so toa, X, ili hakeri ako te prasam sto usvari ti razbirash pod "mIRC" ? dudlanje... davanje pari, ili slicni raboti? ti nemas poima mnogu raboti od zivotot ako sakas da znaes, ne sum operator na #Macedonia poradi edna rabota koga ti neznaese sto e mIRC, ja bev "kopuk" da se rece pa se karav so site sto bea @, i pravev mass bans, kick, i gluposti zatoa i mojte sansi se minimalni, pa zatoa i retko koj nekoj bi glasal za mene za da mozam dabidam @ na #Macedonia , ali toa ti e ja barem se razbiram vo nesto, a ti vo sto se razbiras? :) nema veze, nesakam da se raspravam nego sakam da ti kazam da ne seres preku forumi, dokolku imas nesto da mi reces, kazes mozes da me najdes na mIRC pod nick: "rbarulz" Peace!
rbarulz inace bi sakal da znam kakvo e toa glasanje, preku forum? usvari... kolku glasovi ili slicno, mislam deka ne bi bila fer igra, taka mislam deka fer glasanje e da se predlozat, 10 nickovi i pred nickovite, da ima krukcinja , koj mozhat, ljugeto da glasaat za niv, koj saka vaka sekoj covek se uklucuva kaj sekogo u private i pisuva: ejjj glasaj za mene, eve ti post, regnise , ili logiraj se, toa e pravilno glasanje? mislam za c0ngur nemam nisto protiv, ali se prasuvam koj e toj DONVITO?:))) i sto znae od mircov, ili... koga e aktiven ili sto znae da pravi na kanalot koga bi imalo flood, i slicnosti?
HaCkEr` Mali.. do negde si vo pravo.. i te podrzhuvam.. ne vo vrska so ona koj koga bil.. i shto napravil i kolku znael.. mi se dopagja nachinot za glasanjeto.. bitno mi e da poentiram deka ima useri na #macedonia shto idat ednash vo mesec.. a mozhebi i povekje.. ili u prevod.. dzabe polna user lista. Ne znam koj bi se soglasil so mene no mislam deka tie useri treba da se odstranat.. sepak ovoj kanal ne e na Boris.. Tuku Boris e Administrator na kanalot kanalot e na Makedonskite korisnici i treba da ima aktivni korisnici na kanalot. P.S Mozhebi nekoj kje se naluti od mojov reply, mozebi jas jadam g.. ili se glupiram.. no jas samo go kazav moeto javno mislenje.. sepak ova e forum i ova e demokratska drzhava.. moze sekoj da e izjasni kako saka:))) Pozdrav
sfetle i jas se soglsuvam so hacker a i go pisav toa prethodno:) treba da se nauci deka treba da im se dava access na lugje shto KISNAT na irc...a ne od dr pricini...
mafisKumA reseno je, nemi e jasno zosto uste se raspravate
rbarulz ne e do kisnenjeto na mIRC, ako veke gledame na toa, 70% od operatorite na #Macedonia ne e ONLINE :) tuku sve e toa "idle" xe xe , ke dojdat eden saat na mIRC, i ke ti otidat, toa li e kisnenje? da kisnes e da sedis na mirc po 10 saati na internet, nego sakam da kazam ne treba da bide sekoj so @, tuku nekoj sto znae da go koristi opot, ne da ima op i da mi se ligavi da mi se prai Operator na #Macedonia usvari .. neznae kako da stai ban preku X :))))) mislam deka toa se smesni raboti, i gluposti kako i da e samo , sakam da znam usvari... KOJ BEA U KOMISIJA sto veke izglasaaa?:)))) ima predlozi, a komisija nikade?:)))) premnogu smesno :)
sfetle rbarulz mislev na kisnenje vo vistinska smisla na zborot....:)
rbarulz jas nikade ne rekov deka se raspravame... nego onaka si zboruvame, ja ne bev prisuten koga gi stavaa Operatorite, nego bi sakal da znam koj se tie, sto bile u komisija ;) eden covek? ne e dovolno nekoj da kaze stavi go ovoj so @, ne e dovolno zbor, tuku i znaenje :) ali toa e :P
DonVito
quote:
Originally posted by rbarulz
koga bev @ na #Macedonia vie uste ne znaevte sto e mIRC prasuvavte kako da se logirate na "mIRC", pa sega naucivte malce poveke komandi i mislite deka ste hakeri, usvari ni zborot hakeri ne znaete sto znaci.
kako mislis da se logirame na mIRC ? na mirc ne se logira tuku se konektira. a dokolku mislese na X e da na X se logirat a ne na mIRC . jas kolku sto znam nikoj od userite sto se registrirani i logirani na X ne se racunat za hakeri ako znaat malce pojke komandi na X . dodeka nie ne znaeme sto znacit zborot "hakeri" poveli i kazi ni.
darkjesus a jas neznam shto rba tolku pogoden od temava? pa chovece tebe skoro i da ne te spomnaa nikade lele ama si go zede sevo ova zdravo za gotovo aman be:)))) Hacker ti covece si vo zabluda:))))))))))) daj editiraj si go postot molim te:) civ spomna deka e kanalot:) dobro be od novo-pecenite irceri nekoj da go napisese ova ke recev ne znae ama ti 7 godini skapa i uste ne znaes so e IRC-ot:)
orko
quote:
Originally posted by HaCkEr`
Mali.. do negde si vo pravo.. i te podrzhuvam.. ne vo vrska so ona koj koga bil.. i shto napravil i kolku znael.. mi se dopagja nachinot za glasanjeto.. bitno mi e da poentiram deka ima useri na #macedonia shto idat ednash vo mesec.. a mozhebi i povekje.. ili u prevod.. dzabe polna user lista. Ne znam koj bi se soglasil so mene no mislam deka tie useri treba da se odstranat.. sepak ovoj kanal ne e na Boris.. Tuku Boris e Administrator na kanalot kanalot e na Makedonskite korisnici i treba da ima aktivni korisnici na kanalot. P.S Mozhebi nekoj kje se naluti od mojov reply, mozebi jas jadam g.. ili se glupiram.. no jas samo go kazav moeto javno mislenje.. sepak ova e forum i ova e demokratska drzhava.. moze sekoj da e izjasni kako saka:))) Pozdrav
Vekje vo nekolku postovi go spomnuvash istoto(toa shto jas go imam boldirano). Navedi useri koi gi gledash na kanal ednash vo podolgo vreme. Koga davash predlog stavi i nekoj fakt, pa kje diskutirame. Novi accessi se dodeleni, sega zasega dechkite se okej, kanalot (kolku tolku) se osekja povekje razraboten zatoa shto od prilika se pokrieni site chasovni zoni. Hacker lichno za tebe, se znaeme odamna i znaeme koj sme shto sme, kako shto kazha rba si znae zoshto mu se minimalni shansite za access, a bi trebalo i ti da si gi znaesh i povekje od dovolno. Vekje beshe staven na #Macedonia, i koga imashe shansa ti ja prokocka, i edna i druga, poradi taa prichina beshe trgnat. Koga si ja imal shansata ne si se zdobil so doverba kaj administratorite. Koga zboruvate za drugi, obidete se prvo da bidete bar malce samokritichni.
orko E to e[:D]
Ded0_MraZoT Dime...a nie od istochna makedonija da si iznajmeme nekoja kuka u ohrid? :pP
a-pin-dim
quote:
Originally posted by Ded0_MraZoT
Dime...a nie od istochna makedonija da si iznajmeme nekoja kuka u ohrid? :pP
Dobra ideja mi davash :o), Ali vikat deka Ohrigani ne primale od Istocna makedonija [^]
darkjesus pak struga da ojs:)
Ded0_MraZoT abre...za ohriganite ne znam..ama ohrigankite koa kje ne vidat.. :o))
luna :))))))
a-pin-dim
quote:
Originally posted by Ded0_MraZoT
abre...za ohriganite ne znam..ama ohrigankite koa kje ne vidat.. :o))
A da, [:p] Pa zatoa ti vikam deka ne pustat ohrigani[;)]
WhoElse sho ne go stavija bre rbarulz za operator .. pa da nauchevme neshto , primer kako se koristi opceto ... se macka na leb ili se jadi na suvo ... a vie od istocna .. sho vi e FIXANO vo glava deka si moral da si od ohrid pa da imash akces :) ne e tuka fintata .. treba Kajce da imash za da imash access :] ixixixixix j/k
GoDsHaNd Ja iam nilski konj i ednash godishno go gnjuram vo ohridsko, mozam da imam access? :)
Thief
quote:
Originally posted by bliznak
quote:
Originally posted by Thief
Ти еб*м клетата Грчка и подмуклиот Јадран! :( Зошто не одев почесто на одмор во Охрид?! :)))
Si bil Grcka i Jadran [?][?] wooooow[:0] car si![;)]
Сум бил и на Боговињско Езеро... може сега да ми дадете аццесс?! [^]
DonVito kolku zabegavte
bliznak
quote:
Originally posted by GoDsHaNd
Ja iam nilski konj i ednash godishno go gnjuram vo ohridsko, mozam da imam access? :)
film ti e, film ti e, film ti e [:D][:D][;)]
darkjesus rejdz film ti e:))))))) ne beshe saraiste nego pred zigolo:)
RaGeAnGeL fak[:D]vo pravo si...na ostrovceno bese
The_Crow Aj da bidam megu prvite sto ke gi spodeli cestitkite so kuma julie i so stormangel i dbk se prasuvam dali boris stana tatko po vtor put ili samo spekuliram :)) vo sekoj slucaj kako i da e cestito na najnovite operatori.
GoDsHaNd
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
fak[:D]vo pravo si...na ostrovceno bese
Da na ostrovceto beshe, a sledniot pat kaj ke bide?:)
Strelec
quote:
Originally posted by The_Crow
Aj da bidam megu prvite sto ke gi spodeli cestitkite so kuma julie i so stormangel i dbk...
И што испадна ова сега?:) Уште само јас, The_Crow и a-pin-dim не станавме оператори!:)
The_Crow abe poleka kuliraj ima vreme ebago mladi sme ke bide i toa. Sea strelco ti treba da ubacis u treta, a jas i dime ke kulirame u vtora spora :))
bliznak
quote:
Originally posted by The_Crow
abe poleka kuliraj ima vreme ebago mladi sme ke bide i toa. Sea strelco ti treba da ubacis u treta, a jas i dime ke kulirame u vtora spora :))
Ako nemash nekoj ohridski koren, javi mu se na dime, dajte desen zmigavec, i ostajte go strelco da ve prestigne :) Toj ima jaka pozadina! Ahahhahahhahah
Thief
quote:
Originally posted by Strelec
quote:
Originally posted by The_Crow
Aj da bidam megu prvite sto ke gi spodeli cestitkite so kuma julie i so stormangel i dbk...
И што испадна ова сега?:) Уште само јас, The_Crow и a-pin-dim не станавме оператори!:)
И јас, нормално! :) По втопат ме забораваш! :) Туку, сериозно, не ја контам поентата на 25-ките веќе, кога во последно време има доволно оператори и каналот најчесто не е +м! Кога го пишувам ова, нормално, се земам предвид и себеси и моите 25... Порано вредеа и важеа, веќе мислам дека немаат поента.
Strelec Не те заборавам бе... Ти си оператор!:) The_Crow ниту 25-ка нема, па не плаче како тебе!:)
Thief Ако имаш 100+, тогаш си оператор. Ти текнува охридското лоби дека ме прекоруваше кога пишав кај операторите?! ;) Плачко сум јас, што да правам, навика лоша... затоа имам големи очи, од многу плачење како мал. Арно ама, како помал и многу сум мочал! :)))
yURI Mislam deka "novi operatori" e vejke minato. Se dodadoa useri. Znachi kluchot.
a-pin-dim
quote:
Originally posted by yURI
Mislam deka "novi operatori" e vejke minato. Se dodadoa useri. Znachi kluchot.
Ovaa go rekof jas uste koga se izbraa odma novite useri, znaci moze da se zatvori.
a-pin-dim
quote:
Originally posted by Strelec
quote:
Originally posted by The_Crow
Aj da bidam megu prvite sto ke gi spodeli cestitkite so kuma julie i so stormangel i dbk...
И што испадна ова сега?:) Уште само јас, The_Crow и a-pin-dim не станавме оператори!:)
Od kaj ovaa luda ideja da bidam jas operator, daj strelec nemoj te molam se znaje deka jas nemam ni najmala sansa da dobijam. toa veke pomina i treba da ne se zamarame na ovoj topic tuku da se udri klucot na nego.
BorisVM Diskusijava e zatvorena zatoa shto novite operatori se izbraja.