Dali bi sakale vmacedonia.com email adresa?
Dali bi sakale vmacedonia.com email adresa?
BorisVM Dali bi sakale vmacedonia.com email adresa?
sapeski Според мене, нема никаква потреба.
slasa ke mi bide cest da imam
mArInCe Da, ama da e besplatna zsh...zsh mene pojke mi odgovarat taka [:D]
darkjesus site imame barem 5++ adresi so ke ni e uste edna... samo bi te stavile na dopolnitelni troshoci i maki ako e free.
StormAngel Od koga sum clen na forumov sum sakal email so vmacedonia. Grev ke napravam ako lazam deka ne e taka. No kako i da e, i bi platil 20$ ako treba.[;)]
SirAndReW Јеа бесплатна! кој би дал пари за маил.. не зезајте
DonVito bas super bi bilo da imat vmacedonia email adresa makar i da e so $. a imat i edna druga dobra pricina da bide i besplatna radi toa sto koga popolnuvame formulari za na seminari ni barat email adresi na nekoi od polinjata taka da ke go pisuvam emailot so @vmacedonia.com i ke padnit na oko na tie sto ke gi prelistat formularite.
¬С¬У¬С¬д¬С¬в Ne
bliznak bi bilo pozelno da ima email, no ednistveno ako toa e besplaten mail.
c0nGuR Ne se soglasuvam so besplaten mail, dokolku ima moze cenata od $20 mesechno ne e kuznaj kolku mnogu, a ne go prashuvate na Boris po kolku $ plakja za vmacedonia.com i za tie primer mail accaunti, sepak nekoj si go ostava svoeto vreme tuka za da vlozi da napravi da ima, mesto da si go provede toa vreme so semejstvoto, a na kraj da barate sve besplatno, ne ide toa barem jas taka mislam.