Bad Taste (1987)
Bad Taste (1987)
јузер Малку постар филм, ама вреди да се гледа. Такви тепачки и убиства со примеса на гадости нема во ниеден друг филм. Клипчиња од филмот може да се симнат од [url="http://tbhl.theonering.net/films/bad_taste_movies.html"]тука[/url] Режисер е Peter Jackson (Lord of the Rings).