SMS пораки
SMS пораки
Strelec Во моментов 28 милиони луѓе на светот играат игра на компјутер... 4,5 милиони луѓе се будат... 3,2 милиони водат љубов... а само една будала ја чита оваа порака!
dejan [:(]
SaLt dobro ni go spopika [:D]
aNihuNNy Ako spies, razbudi se. Ako si buden, javi se. Ako ne se javis, ebi se. Ako bas toa go pravis, misli na mene! [:D]
јузер Во моментов саатот е 10 до 5 врапчиња надвор почнале да пејат, и папагалов мој со нив, а јас куцам глупости само за тебе мила моја птичица.
angel Au....kakvo dobro utro mi priredi Strelec so ova....a da znaes deka si vo pravo....i toa 102,33%
AaaAa srce parajuce nema sto