nashiot dejan
nashiot dejan
OooOo Ja mislam dejan treba da si otvori eden topik koj kje se vika 'GADENJE' i tamu da si se gadi stalno. Poslednive nekolku nedeli samo otvara nekoi topici i samo se gadi ... neznam kako da mu pomognam ... ima nekoj od vas reshenie??

Eve tuka mozhete da vidite kako nashiot dejan se gadi, no ako proshetate malku i niz drugite topici na politika i istorija kje vidite deka na dejan stalno mu se gadi :)

Great_Macedonian ne :)
mArInCe e ubo de mozhda e lesno gadliv choekot... ama period e de, kje mu pominit :))
vardarce Nemojte vie da go zadevate nasiot Dejance oti on koga ke porasne i koga ke zaraboti mnogu pari so mislite kaj ke gi investira [:D].
sisi
quote:
Originally posted by vardarce
Nemojte vie da go zadevate nasiot Dejance oti on koga ke porasne i koga ke zaraboti mnogu pari so mislite kaj ke gi investira [:D].
Vo proizvodstvo na lekovi protiv gadenje,pretpostavuvam?![;)][:)]. Vo MK normalno[:)]
mArInCe
quote:
Originally posted by sisi
quote:
Originally posted by vardarce
Nemojte vie da go zadevate nasiot Dejance oti on koga ke porasne i koga ke zaraboti mnogu pari so mislite kaj ke gi investira [:D].
Vo proizvodstvo na lekovi protiv gadenje,pretpostavuvam?![;)][:)]. Vo MK normalno[:)]
mi go zede zborot od usta :)
vardarce Bravo be Sisi u poslednove dva dena jas i ti mnogu se povrzavme [:D]. Mislam psihicki [;)][:D]. Pa normalno deka u Makedonija ke ja otvara i planiral firmata da se vikala "MK-DIKILEK" [:D].
Jakov Ama ti kako da si pozavrzan za Sisi nesto zicckive ti odat dobro...masala....
ozonce shteta sho dejan ne go chita podforumot Seir :)
sisi
quote:
Originally posted by vardarce
Bravo be Sisi u poslednove dva dena jas i ti mnogu se povrzavme [:D]. Mislam psihicki [;)][:D]. Pa normalno deka u Makedonija ke ja otvara i planiral firmata da se vikala "MK-DIKILEK" [:D].
So ne ke se povrzeme koa celiot si so zicki:))))))))),a ova siguren si deka taka ke glasi firmava?,ili pak so zici se povrza so Dejan? Da ne e rasipan telefon bejb,nemoj, greota e deteto[;)][:)],ne znae za temava oti ne ide na seir on[:(]
OooOo
quote:
Originally posted by ozonce
shteta sho dejan ne go chita podforumot Seir :)
Chita chita, ne se sekiraj :))
angel Nasiot dejan e momce bez maana ama seirot mu e slaba strana.
dejan au! jas sigurno nemam resenie:((( jas sum pametno momce[:)] samo sto tolku se gadam! ke proizvedum lekovi, da! za tie vo makedonija koj se macat kako mene[:D]
vardarce Bidejki mi najdoa zamerka na imeto na firmata na Dejan so ke ja otvaral eve jas predlagam novo ime. "NA BABA LEKOVITE" Taman imevo odgovara za lekovite so ke bidat nameneti za povozrasni lica [:D].
sisi
quote:
Originally posted by vardarce
Bidejki mi najdoa zamerka na imeto na firmata na Dejan so ke ja otvaral eve jas predlagam novo ime. "NA BABA LEKOVITE" Taman imevo odgovara za lekovite so ke bidat nameneti za povozrasni lica [:D].
Axaaxxaxaaaxaa,me iznasmea,naletxaxaxaa.Sto sum ja sea kriva so stalno si pred mene?[;)]
Strelec Јас би му препорачал Dramamime, или евентуално Reglan (го произведува скопски ’Алкалоид’)!
beaver hunter dali ima skate-boards vo Australia?
zlotty_co_380 Dejan batali politika , i komsijata taka vikase ,mi se gadi od ona, mi se gadi od ova, i na kraj skina konci, fakticki od gadenjeto dobil nekoja bolest i op pupunec. Mnogu gadenje ne e na arno , i mal si za politika, pazi da ne dobijes podocna i glavobolka , a glavobolkata e prosledena so nesto treto a toa tretoto so .... i na kraj si mu go napravil keifot na nekoj peti. tebe ke te nema poradi glavobolkata sto ti ja nanesol toj "prviot" od koj sto ti se gadi vo momentov.
Great_Macedonian Dejan, ostajgo ti zlotty neka se sunca na gold coast :) ti pravigo ona sto znaes moze da napravi razlika.
zlotty_co_380
quote:
Originally posted by Great_Macedonian
Dejan, ostajgo ti zlotty neka se sunca na gold coast :) ti pravigo ona sto znaes moze da napravi razlika.
Hey Macedonian ti da odis da se suncas sega na Gold Coast [:D][:D][:D] vo mrazov
dejan gold coast, nisto ne mu fali....samo malku veter...i po nekoj temni oblaci[;)] ama da znaete deka toni e vo pravo[:D] kako i sekogas;)
toni_a vie se zezate...samo sto Dejan ne raboti i mota kako sto saka! ne go biduvalo za seir procitav. da znaete deka Dejan e najgolemiot seirdzija od site.da ne e dejan ke igubi od kvalitetot ovoj forum. ne ste li zabelezale? koga ke zatisi nekoja tema otvara druga ili direkno pusta 2-3 temi,ke pise nekakov komentar i si ceka i cita... nie ke se zalazeme ,pocnuvame da se raspravame,karame pa i tepacki...a sto pravi Dejan? ni se smee [:D] zatoa ima problem so stomakot[:D][:D][:D] nema potreba od podforumot seir za nego,si ima licno negovi podforumi za seir [;)] bravo,samo taka...!
AaaAa mi vika Da na ova od toni
toni_a koj? Dejan li?[:D]
ozonce nashiot dejan e CAR
dejan ...na Makedonija[:D]
toni_a
quote:
Originally posted by dejan
gold coast, nisto ne mu fali....samo malku veter...i po nekoj temni oblaci[;)] ama da znaete deka toni e vo pravo[:D] kako i sekogas;)
me raduva sto si chesen[:D]
zlotty_co_380 ako site ste radosni togas i jas sum radosen [:D]
dejan znaci zavrsena rabota? :p
zlotty_co_380
quote:
Originally posted by dejan
znaci zavrsena rabota? :p
TAK
Strelec
quote:
Originally posted by dejan
i po nekoj temni oblaci[;)]
Mi se gadi od temni oblaci!:(
vardarce I mene mi se gadi od voa so ve citam vas so vi se gadi [:0].
DonVito dejan samo limun da si pies i da si jades okej? niso drugo [:D]
wolf_pack Med nemoj da zabraesh, od toa chelik se stanuvalo:)
DonVito ko tarzan jak ce stanis u jungla ce zivejsh
Mara тоа значи...во Македонија ќе се враќаш[:D][:D][:D]
dejan ay limun! moze pomarandza?:D