*!*devil@*
*!*devil@*
devil Веке подолго време идентот devil е на бан, односно на блек листа, по незнам која причина. Се обидов да влезам на #mkops со цел да добијам објаснување за банот меѓутоа ..

* You were kicked from #mkops by killerr (Blacklisted- You are no longer welcome here)
-
#mkops You're not on that channel
-
-MkOps- Ti si #4 vo listata za pomosh.
-
#mkops End of /NAMES list.

Ќе може ли некој од т.н MKOPS да ми објасни зашто сум на блек листа?
yURI 99.9% zaradi belja. mozebi ne ti lichno .. no nekoj/nekoi so ID : Devil najlesno ke si go resis problemot so smenuvanje na identot.