information za islamic religon problems vo mk
information za islamic religon problems vo mk
graf alo ppl,#10;#10;Can someone tell me why the islamic prist vo mk are fighting each other for control ? like why ? I read some news but i find it hard to understand.#10;#10;fala
mako Because power is more addictive than Heroin.
graf yes thats right
wolf_pack It is an Islamic Imam not priest[:)] and yes, with power comes money too.
achtung_panzer They are fighting over who will head the new islamic pilot program... you know, no take-off and landing courses (that's too much of a hustle), just the navigation part... a brief, CRASH course in piloting... The new WTC Tower design has recently been unveiled... timing is everything my friend[;)]...
graf crazy times again
NOV Macedonia is new "islamic fundament" in Europe whit "Arabian aid"!
graf let them fight themselves. Or they can go to kosovo . Bloody arabian aid. They cause all this trouble. LElel edva ckuam za koli to run on water, that will fuck them hehehehehe
Jakov Недоразбиранјата во македоската ИВЗ имаат за цел борба за власт во ИВЗ, ама се чини и нешто друго. Според она што се зборува особено од странски служби ќе биде интересно. Едната струја оние што јадат ќотек Имамите се припадници на т.н традиционален ислам кој има поблиски врски со Турција. Наспроти нив стои скопскиот муфтија Бериша кој беше посочен како главната врска на арабскиот фундаментализам во Македонија. За да биде ситуацијата жална, негов главен подржувач на верски план му бил последниот Реиз на Југославија, Јакуб Селимовски кои исто така вежи за близок до вахабитските кругови во Сауди Арабија. Инаку типот е македонец Муслиман. Или подобро кажано Муслиман па едно 10 запирки па македонец со ситни букви. А она што треба да ја загрижи државата, а неа ич не и чуе... е тоа што лидерот на фундаменталистите Бериша има вооружена заштита од вториот човек на ДУИ, бивш командант сега пратеник. Дефакто, државен службеник кој зема пари од државата протежира фундаментализам, а нас „ич не ни чуе„ а кога ке ни се слушне ќе биде касно за жал.