"Mirnite" Pakistanci od Rashtanski lozja!
"Mirnite" Pakistanci od Rashtanski lozja!
NOV Se sekavate li deka za Pakistancite od Rashtanski lozja nekoi "strukturi" kako "magarinja" tvrdea deka se mirni rabotnici koj nemaat vrska so "terorizam"?Eve prilika da se vidi kolku se "mirni" Pakistancite slicni na onie Teroristi koj bea "eliminirani" vo Rashtanski lozja:

-Британскиот секретар за домашна безбедност, Чарлс Кларк, завчера потврди дека четворицата осомничени за нападот се Британци со пакистанско потекло, но истакна дека тие самите не го испланирале нападот, туку биле дел од голема мрежа со меѓународни врски.