Екологија
Екологија
Strelec Пеце го остави Пржино без вода

На Водно се гради како никогаш досега. Преку ноќ се сече шумата, никнуваат велелепни зданија, се градат нови улички...
А сопствениците? Сите до еден, кој од кого попознат. Арно ама, не е се така розово како што на прв поглед изгледа. Проблемите на своја кожа, најмногу ги чувствуваат староседелците. Вчера на пример, цело Пржино остана без вода. Причина: багерите кои копаат на 7.000 квадрати плац на кошаркарот Пеце Наумовски. Не рекле за џабе "со враг ни се ора ни се копа", па беше пробиена главната водоводна цевка, што го снабдува цело Пржино. Жителите на 40 степени останаа жедни.

OooOo tu shto biznis so voda kje napraev samo da znaev porano :)
Jakov Sto e ovde sega nejasno i sporno. Pa zasto bi se vikalo ПРЖИно ако имаат вода и ако можат да си ги ладат кога сакаат. Знае Пеце што прави дајте ве молам. Да ми кажете ВОДНО останало без вода да рецам пу ј`зик ама вака.... Сега и 16ка ќе им ја сопрат....кога ќе ја прекопаат улицата де...