Osekjam deka DonVito ova...
Osekjam deka DonVito ova...
AaaAa Пред пицерија во центарот на Дебар
Група момчиња го претепале Александар Верушевски


ДЕБАР - Александар Верушевски околу 22 часот во средата бил буквално претепан во Дебар. Тепачката не била пријавена во полицијата ниту, пак, во Медицинскиот центар во Дебар не било пријавено лице за лекарска помош.
Очевидци тврдат дека Верушевски во Дебар приситгнал со уште еден другар во посета на семејството на Вулнет Маќелара, со кого се запознале за време на притворот во охридскиот затвор. Бил нападнат од неколку дебрани, дел од нив познати на полицијата за нарушување на јавниот ред и мир, со кои наводно Верушевски се познавал од претходно. Тој откако влегол во едно од кафулињата во центарот на градот, се скарал со дебраните, кои потоа го извлекле од кафулето и буквално го претепале. Веднаш потоа со својот другар побегнале во правец на Струга, упатувајќи им закани дека следниот пат за нив ќе биде судбоносен. (Ж.Т.)
intel Е не ќе се заебаваме.Не сме ние Штипјани па се со дијалог да решаваме.Бај тхе веј сведок покрај мене беше и вујна му на еден наш софорумец, стоеше одма на поред мене:))))
OooOo Vujna bila??? Epa togash lesno se zavrshila rabotata ... nema kaj nea trte mrte ... ;)
AaaAa
quote:
Originally posted by intel
Е не ќе се заебаваме.Не сме ние Штипјани па се со дијалог да решаваме.Бај тхе веј сведок покрај мене беше и вујна му на еден наш софорумец, стоеше одма на поред мене:))))
Stipjani i dijalog... malu da ne si zbunet?:)
wolf_pack Shtipjani i Kochanchani ubav dijalog vodat[:p] uraaa bregalnica-osogovo[:D]
SirAndReW Huh, koga zboreme za Debar!?[:)]Bukvalno div zapad ti e toa, se prashuvam dali tamy naselenieto znae sto e zakon[:)] Sto mislite ako Brigante e direktor vo zatvor.. nema drugi negovi isto mislenici tamy?! Ma ne Aleksandar Verushevski i Ministerot za Vnatreshni raboti da otide tamy i nego ke go tepat.[:D]
AaaAa More ne da go tepaat... ali aj