Приоритетите на Македонија и Македонците
Приоритетите на Македонија и Македонците
f9 На Македонија и фалат податоци во -личната карта-
од Проф.Др Виктор Лилич
Линк=
http://www.forum.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=5&tabid=132&EditionID=46&ArticleID=930&Page=1
lav Актуелниве властодршци само за „придонесат„ за тоа за што си и посочил во твојот интересен пост , му „стегнаа„ КРИВИЧНА ПРИЈАВА на докажаниот Македонски родољуб и професионалец АРХЕОЛОГ од ПРВА КЛАСА г.Паско Кузман , поранешен директор на Охридскиот Завод и Музеј
concrete I treba lav i treba, duri mislam deka se mnogu "nezni", takvite kako Pasko treba da se sotrat sto pobrzo i efikasno, pa togas verojatno sudstvoto od nemanje druga rabota ke ima vreme da se zafati i so "sovetnicite" koi sega za sega se vo debelata senka na "boga"......ili se suncaat po toa toplite morinja!!!!!
lav
quote:
Originally posted by concrete
I treba lav i treba, duri mislam deka se mnogu "nezni", takvite kako Pasko treba da se sotrat sto pobrzo i efikasno, pa togas verojatno sudstvoto od nemanje druga rabota ke ima vreme da se zafati i so "sovetnicite" koi sega za sega se vo debelata senka na "boga"......ili se suncaat po toa toplite morinja!!!!!
Па ...г.Паско Кузман кого го запознав во времето на едноумието преку заеднички пријател и пеач од Охрид , е боем во права смисла на зборот и кому земните богатства не му значат ништо повеќе освен како нешто што е потребно за да се преживее. Умирав од смеа кога читав дека „местел„ тендери и крадел џипови???
concrete
quote:
Originally posted by lav
quote:
Originally posted by concrete
I treba lav i treba, duri mislam deka se mnogu "nezni", takvite kako Pasko treba da se sotrat sto pobrzo i efikasno, pa togas verojatno sudstvoto od nemanje druga rabota ke ima vreme da se zafati i so "sovetnicite" koi sega za sega se vo debelata senka na "boga"......ili se suncaat po toa toplite morinja!!!!!
Па ...г.Паско Кузман кого го запознав во времето на едноумието преку заеднички пријател и пеач од Охрид , е боем во права смисла на зборот и кому земните богатства не му значат ништо повеќе освен како нешто што е потребно за да се преживее. Умирав од смеа кога читав дека „местел„ тендери и крадел џипови???
Pa bas bre zaradi toa....najopasni se takvite , takov reper e poguben za rajava, koja treba da se skube, da se mesti, da se vozi , ama ne vo dzipovi :):):)!!!!