Raskinale zimi majka!
Raskinale zimi majka!
sisi
Адријан - слободен како птица!?

Нагаѓањата дека Адријан Гаџа ќе ја обнови врската со Сања Николиќ, за која медиумите агилно го пренесуваат секој важен момент, се чини ќе паднат во вода.
Адријан со брат му Дритон, кој деновиве се врати од Германија, изминатиов викенд, опкружени со убаво друштво, уживаа во Градиште. И секоја која беше забележана во нивна близина беше изложена на будните очи на љубопитните, за да се открие детаљ повеќе околу евентуалната нова девојка на Адријан.
Популарниот пејач, видно расположен по снимањето на спотот во Охрид, не се дава лесно на провокации во врска со Сања. Освен што, дипломатски одговара дека се е во ред и дека како и сите други и тие се забавувале, па раскинале.
Додека тој мудро молчи, поранешната мисица Сања на свои пријатели им се доверува дека не станува збор за неверство како што се шушка, туку за вербална навреда.
Сања со Адријан ќе продолжи да пие кафе и да се дружи како ништо да не било, а со некои луѓе околу него - "не", категорична е таа.

Zamislete si!!! Eeeej shto se desilo?
"Stresla se gora-rodio se mish."

mArInCe Ajde zhenishta, navaleteeeeeeeeeeee!!! Adrijan is fri end aj dont giv a sh*t...kolku sum nervozna ej se nemat popametna rabota samo za to se zborvit celi 2 nedeli...
The_Crow Najgolemata bruka u istorijata na vrskite. Me razocara simpatijata sanja ne ocekuav deka ke fati takov coek kako ovoj, ama sepak videla so kakov tocka ima rabota pa resila da si najde momce makedonce a ne momce albance so naglaseni albanofobicni crti. Postojano se cudev zaso nosi samija ednas go vidov deka pod samijata odgleduval tikva visoka i do 20 cm i ovaa nasla nego da go saka abe ajde begaj. Vo sekoj slucaj milo mi e sto e sanja free. Pa ajde mazista od skopje i okolijata probajte moze ke vi se posreki.
dbk Ajde Aco napagaj od zaseda mozebi ke lapnes sarma :)))))
The`bItCh е јако нешто шо се десило веќе:))) Ај да се молиме да се смирет.. баш глупа двојка беја..[xx(]
Thief Д` бич, ти се свиѓаТ тебе Гаџана!? :)
The`bItCh Не баш.. з`ш?:)
Thief Ќе ти одговорам на ПП, да не забегуваме од темата! ;)
Jakov Srce mi se kine na vakvi nastani....ednostavno nemozam.....toa ti e ...daj Palomite.......
bliznak
quote:
Originally posted by Jakov
Srce mi se kine na vakvi nastani....ednostavno nemozam.....toa ti e ...daj Palomite.......
[8D][:D]
StormAngel I se skina li nekoj, ili seuste ke treba da se lazeme? [:D] Koj komu i zosto?