Човечки Гнаси
Човечки Гнаси
DJ_SHEMA Ovoj Lebamov a i tie zabludeni kutri dushi okolu nego.

Interesno e sepak toa shto kazuva mnogu otvoreno koj e pro bugarin a koj ne...

http://www.kapital.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=0&EditionID=474&ArticleID=9931
dejan sik.
nepobedliv Капитал: Што мислите денеска за Љубчо Георгиевски и за Никола Груевски. Георгиевски беше Вашиот човек на решението долги години? Лебамоф: Љубчо Георгиевски и МПО од почетокот до денешен ден имале релативно стабилни и условно речено пријателски односи. Тоа биле односи на целосно разбирање. МПО беше свесно за стравот на Љубчо Георгиевски од јавно прокламирање на бугарската политика во Македонија.