Александар Станишев II
Александар Станишев II
Миле Го гледам администраторот ваш, много итно ги затвара темите, кога не му одаат во прилог. Дури е готов да се одкаже од еден од наjзаслужените луге за свободата и просперитетот на стара Македониjа, од синот на чувениот кукушки преродбенички (возрожденски, како што викале дедовците и татковците ни род на Станишевци.

Зошто така ги заклучуваш темите, бре администраторе, ами недаj Бог, некоj да земе да помисли, дека не дозволуваш слободно менуванjне на ствови и мисли во почитуваниот твоj форум? Што ке праиш тогаш? Лошо!

Еве зошто ме слушни - остави си ги лугето да пишуваат што сакат -додека не пцуjат и не се тепаат, мисли дека чест ти прават што ти влегуваат во форумов.
katia што лошо има темата за Станишев ? Очигледно фамилиjaта Станишеви е била разпорастанета во Кукуш до 1913 г. На сегашниот премиер-министар на Бугариja, Сергеj Станишев, дедо му е исто така кукушанец. Нема родствена врска во овоj Станишев.
Jakov Segej Stanisev e premier na Bugari i ke mu trebaat minimum 20 godini za da stane istoriska licnost, znaci mestoto ne mu e ovde na Istorija. Imate drugi forumi. Administratorot ne gi zatvora temite gi zatovaram jas Moderatorot.
DJ_SHEMA A jas so zadovolstvo gi brisham i ver baniram. Vi ebam plemeto cigansko.