Форум на заклучени глави
Форум на заклучени глави
Na Mileta duxot Ни е потребен поголем доказ, зошто нашите македонцки работи нефелат?

Кога т.н. модератори не знајат што да одговорат, можат само да бришат и да заклучуваат. Белким така ќе го исправат светот - денешниот, па ако може и вчерашниот...

Треба на збогум да им припомнам, што беше пишал Гоце на дедо Никола Малешевскиот на 5 јануари1899 година:

„...Некогаш Македонија ќе се соедини. Дејствително жално е, но што да правиме, кога сме си Македонци и сите страдаме од една општа болест! Ако таа болест не соштествуваше во нашите прадедовци, од кои е наследена и во нас, немаше да паднеме под грозниот скиптер на турските султани и бугарските зверови..."

Белким Гоцета не ќе го заклучат?

Чекам и гледам.
Thief Не можеш ти толку јузери да регистрираш, колку што јас можам да ги заклучам! :) Овој нема да го заклучам заради Гоце, туку заради кршење на [url="http://forums.vmacedonia.com/showquestion.asp?faq=6&fldAuto=138"]ПРАВИЛАТА[/url] на форумов! Цитат: 13. Додека сте отстранети од форумов (времено или трајно) не е дозволено регистрирање нови кориснички имиња. Секое новорегистрирано корисничко име ќе биде избришано и може да придонесе за ваше трајно отстранување од форумов. Следните ич не ги заклучувам, одма ќе ги бришам... ;)