Bugarski striptiz vo Ohrid:)))
Bugarski striptiz vo Ohrid:)))
melpomena
Ohrigjani dajte nekoja informacija


Охриѓани завчера во дискотеката "Лапидаруис" гледаа бугарски машки стриптиз. Во публиката беа срамежливи девојки што веднаш се пресрамуваа кога танчерите ќе им се доближеа. Колку девојки, толку и љубопитни мажи. Некои дојдени за сеир, некои да си ги чуваат девојките.
Мартин и Петко се стриптизери од Бугарија. Играат и се соблекуваат по клубови 7 години. Мартин има 28, а Петко 22 години. На девојките им дозволуваат да ги пипкаат насекаде освен како што велат тие - кај "книгите". Така нагалено си ги викаат своите пениси. На прашањето колкави се, велат: "Кога ќе се отвори, голем е како прочитана книга"! Не кажуваат за колку пари играат, само признаваат дека Македонците добро ги плаќаат.
Русокосиот Мартин е втор пат во Охрид, а црнокосиот Петко прв пат ги забавува охриѓанки. Меѓу персоналот на дискотеката се шушкаше дека гостите од Бугарија не ги плаќаат газдите, туку спонзорот на забавата, пивото "Лашко".
Дечките се повеќе набилдани и извежбани како танчери, отколку жешки стриптизери. Имаат неколку точки од по неколку минути. Гостите во дискотеката нервозно го чекаат секое нивно ново појавување. Од внатрешниот подиум, се селат на терасата. Имаат и една каубојска точка. Соблекувањето до танга го чуваат за на крај.
Мартин и Петко позираа за ВЕСТ и во соблекувалната. На крај ни рекоа дека со задоволство би пробале некоја Македонка по шоуто, но тоа никако не смее да биде секс за пари. Само од кеф.
Фото и текст: М.Џаровска


www.vest.com.mk
wolf_pack bugarchinja dojdoa da ni gi legnuvat makedonkite, auuu do deka e nashta raja stasala[:D]
bliznak скопје ни квари просек бе волфи! то е[:D]
SpaceLily Niso posebno ne bea.....nemav zelba ni da chepnam ni pari da im klam vgashti:)
mEnEmA`` lol procenka od prv red :))
wolf_pack
quote:
Originally posted by SpaceLily
Niso posebno ne bea.....nemav zelba ni da chepnam ni pari da im klam vgashti:)
Taka be src, chuvaj si parite ja ke ti tancam za free:))
sisi Samo na Spacka?[:0]
wolf_pack koj reche taka?:)
mona Ednite zarabotuvaat, drugite se zabavuvaat. [:)]