Pokazete gi parite!
Pokazete gi parite!
Pana Slobodan Najdovski od sobraniskata govornica gi povika opozicionite lideri,Ljubco Georgievski,Nikola Gruevski i Stojan Andov,javno da gi obelodenat anketnite listovi za imotnata sostojba,na koi se potpisaa. Gruevski treba da odgovori i za 94 neposredni spogodbi sto gi napravil za prodazba na gradezno zemjiste dodeka bil minister i so koj e prodadeno sedumnaeset pati poveke zemjiste od toa sto e prodadeno sega.I se toa go napravil posle 15 septemvri 2002 godina,vo periodot dodeka trebalo da ja predadat vlasta.Za nepolni dva meseci 94 neposredni spogodbi. Dzabe mu e na onoj avtomehanicaron Bicikliski, takanarecen portparol na Gruevski da trtlja deka Gruevski ne e prava adresa za toa tuku nekoj drug,aludirajki na Ljubco Georgievski,bidejki toj bil minister vo vladata na Ljubco Georgievski i toa za finansii. Patem toa zemjiste e prodadeno po 4 evra na lica kako Kamcev,Pece Naumovski i ostanata vmrovska bratija.
Pana Moj covek,nema sto.....
dejan Treba da se doznae kolku pari DUI/Ahmeti ima...
трендафил Не се очекува од власта да повикува од говорница, туку со помош на институциите на системот да ги гони тие што го прекршуваат законот. И од власта, да не зборувам за другите граѓани. Ако Агим Красниќи го амнестираа затоа што е нивен, сигурно е дека не се милостиви кон опозицијата. Ако Груевски е виновен затоа што во други ресори имало непосредни спогодби (доколку тоа што го вели СДСМ е точно, затоа што праксата покажува дека имаат проблеми кога треба да зборуваат вистина), колкава е тогаш вината за загубената војна на Бучковски (воен министер за одбрана) кој влезе во власта со ветување дека ќе се бори за Македонија, а не за да дојде на власт заедно со непријателот, УЧК.
dejan Mmm da, po dobro neka gi sudat tie koj uste setat slobodno vo Tetovo, mesto drugi bivsi ministri.
Pana
quote:
со помош на институциите на системот да ги гони
..apsolutno se soglasuvam...
Jakov Pana so bidna so prijavite za Ljubco okolu Okta i nabavkite vo Arm za vreme na vojnata. Ne mislite deka e popametno da go razoblicat sudski niz proces kako i kolku pari namlatil i zemal, otkolku so nekoi dosadni ankettni livcinja da si igraat igracki? On moze da napise i deka ima se na se 1000 dolari imot kako ke se dokaze?
трендафил На суд не е доволно ако нешто е кажано од некого. Требаат и докази. Посебно ако тој што тоа го кажал не е во најблиски односи со вистината. Всушност на власта и е цел да остане на власт. Затоа криминал гледа само кај тие што можат да ја попречат во таа намера. Кај тие што можат да помогнат, ни случајно. Најдовски ако мисли дека криминалци слободно шетаат низ државата и парламентот треба да ги праша министерот за внатрешни работи и обвинителот зошто е тоа така. А не да ги подржува во нивната работа.
Jakov
quote:
Originally posted by трендафил
Всушност на власта и е цел да остане на власт. Затоа криминал гледа само кај тие што можат да ја попречат во таа намера. Кај тие што можат да помогнат, ни случајно.
Ova vazese i za periodot 1998-2002 ili vazi vo posledno vreme.?
The_Crow Pana zaso mi se cini deka si ti nekako pro komunisticki nastroen????
Pana ...ma ne ti se cini covece,vo pravo si....
Jakov Da zivee drugarot Pana
VeGaS Da zivee SDSM !