РАЦИТАЛ
РАЦИТАЛ
intel Какиче Какичено раснит, се истават смело од земјана, погледвит нервозно кон сонцено и велит: Кај ојш мор кај ојш Сончко, палав низаеден? Не се смеј ќе те опра, светлинана ќе ти ја сопра! Ќе те иставам од небоно веќе да не греиш, не туку ми се смеиш. Авазмажи малу место за облакон весел, да иставит малку појќе дожд. Не туку ми свети сиот, не биди лиот. Цела природа те молет, да ни пуштиш малу пролет. Сончко се подзамисли малу, со носо одмавна луто, и на какичено му се обрати круто: Кај ојш бе, кај ојш лиот, што туку ми се контиш сиот? Сега ќе ти пушта малу ултравиолетов сноп, ќе те оштета мор, ќе те прата в гроб! Сончко се вцрви сиот во лицено се вџаши, истаде сноп јак, какичено го спраши. Јули 2005, Ахрид
Jakov Интел ова помина бе....
intel добро де на одмор бев , нисам знаја:)))
SirAndReW Kade bese na odmor? :-)
Jakov
quote:
Originally posted by intel
добро де на одмор бев , нисам знаја:)))
Не е страшно. Ајде сега ти удри еден рецитал како си помина на одмор....[;)]
intel
quote:
Originally posted by Jakov
quote:
Originally posted by intel
добро де на одмор бев , нисам знаја:)))
Не е страшно. Ајде сега ти удри еден рецитал како си помина на одмор....[;)]
Се заљубив..и после три четри пати се одљубив[:D]... јебига Близнак...[:p]
dalila
quote:
Originally posted by intel
Се заљубив..и после три четри пати се одљубив[:D]... јебига Близнак...[:p]
Anegnota shto ja otslikuva (ne)stabilnosta na chuvstvata na bliznakot: Se srekjavaat dvajca prijateli, od koi edniot bliznak vo horoskop...Da znaesh kako sum se zaljubil, taa e edna prekrasna lichost, razbudi chuvstva vo mene shto nikogash ne sum znael deka mozham da gi dozhiveam , ova e ljubov za cel zhivot- mu se fali "bliznakot" na prijatelot...pa istoto toa go zboreshe i za minatata ljubov, i predminatata i taa pred nea- mu odgovara prijatelot...na toa "bliznakot" se zamisluva i vika-izgleda toa me sledi vo zhivotov. [:D][:D][:D][:D][:D]
intel Нема врска, не се такви Близнаците се заљубуваат вистински ама само еднаш во животот, е сега додека ја најдат таа права љубов мора да се помачат малку , некој од прва некој од 101ва [:D][:D] ја наоѓа мислев[8D]