Културен информатор-документи
Културен информатор-документи
angel *Прописи од областа на културата што се во примена
[url="http://www.kultura.gov.mk/docs_pics/propisiodoblastanakulturata.doc"][прочитај и информирај се][/url] *Национална програма за културата за периодот од 2004 до 2008 година
[url="http://www.kultura.gov.mk/docs_pics/Nacionalnaprogramazakultura.doc"][прочитај и информирај се][/url] *Национален извештај за културната политика во Република Македонија
[url="http://www.kultura.gov.mk/docs_pics/kpolitika.doc"][прочитај и информирај се][/url]
ozonce angel nemoj so ovie dokumenti, mi se povraka od niv... Ako ova e programa za kultura i ova e kulturna politika na Makedonija, togash neznam shto e vistinska programa i vistinska kulturna politika.
angel Немој така ozonce па се труделе луѓето и културата кај нас да ја стават во регулатива. Е сега колку им успева тоа е друго ама убаво си напишале по документиве.
ozonce Pa neka pochnat da pishuvat knihi, a ne programi i izveshtai za kulturna politika :)