ќд извоз 26 милиони долари - —“–”ћ»÷ј
ќд извоз 26 милиони долари - —“–”ћ»÷ј
dejan http://www.vecer.com.mk/tekst.asp?tid=16715 [:D]
achtung_panzer Zhalam shto kje ti ja rasipam zabavata Dejanche... pazi sega:#10;"Во истиот период од годинава во Струмичко се увезени производи и услуги во вредност од околу 36 милиони долари, што претставува зголемување за пет отсто. Инаку, како што се очекува, годинава извозот на стоки и услуги од Струмичко ќе достигне над 40, а увозот околу 48 милиони долари. (МИА) "#10;Izvezle 25 a uvezle 36...[;)]
ProMKD Dobro, imaat poveke uvoz nego izvoz, ama barem izvozot raste, i za nekoe vreme, ako prodolzat so ekonomski rast, ke mozat da go nadminat trgovskiot deficit, i da imaat poveke izvoz.