Definicii
Definicii
OooOo ЉУБОВ: Збор од пет букви - два самогласника, три согласника и два идиота. ---------------------- АРХИТЕКТ: Тип кој не бил доволно маж да стане инжинер ниту доволно педер за да стане дизајнер. --------------------- БАНКАР: Тип кој ќе ти го позајми својот чадор на сончев ден и ќе ти го побара назад кога почнува да врне. --------------------- ИЗВИДНИК: Дете облечено како кретен кому му командува кретен облечен како дете. --------------------- КОНСУЛТАНТ: Тип кој ќе ти го симне часовникот од рака, ќе ти каже колку е саат и после ќе ти го наплати тоа. --------------------- ДИПЛОМАТ: Оној кој ќе ти каже да одиш у пизду материну и тоа ќе ти го каже на таков начин што едвај ќе чекаш да почне патувањето. --------------------- ГЛАВОБОЛКА: Контрацептивно средство за жени. --------------------- ЕКОНОМИСТ: Стручњак кој утре точно ќе знае зошто она што го предвидел вчера не се остварило денес. --------------------- КВАНТЕН ФИЗИЧАР: Слеп човек кој во мрачна соба бара црна мачка која не е таму. --------------------- ФУДБАЛ: Тоа е она за што се мажи секоја жена, без да знае. --------------------- HARDWARE: Дел од компјутерот кој прима удари секогаш кога ќе погреши софтверот. ---------------------- ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ: Индивидуа која поседува капацитет да размислува повеќе од два часа за нешто што не е секс. ---------------------- ЈАЗИК: Сексуален орган кои некои идиоти го користат за говор. ---------------------- ПРОГРАМЕР: Тоа е оној тип кој ќе ти реши проблем кој не си ни знаел дека го имаш на начин кој не го разбораш. ---------------------- ПСИХОЛОГ: Оној кој гледа во сите останати кога некоја згодна девојка ќе влезе во просторијата. ---------------------- ТИМСКА РАБОТА: Можност вината да се префрли на друг ----------------------
OooOo ВРСКА: Процес на трошење на огромни количини пари, време и енергија за подобро запознавање на некој кој во моментот не ви се допаѓа премногу а во иднина веројатно ќе ви се допаѓа уште помалку и сето тоа поради секс. ---------------------- ЛЕСНА ЖЕНА: Термин кој се употребува за опишување жена со морални квалитети на маж. ---------------------- ПРИЈАТЕЛ(КА): Личност од спротивниот пол со некоја очигледна физичка мана поради која сексот со неа не е интересен а тоа ја прави личноста особено погодна за муабет и заедничко опивање. ---------------------- НЕЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ: Чувство. Најчесто го имаат жените за одредени мажи а тие тоа го толкуваат како 'пушти ја, се прави важна, сака само да ме намачи за да дојдам до неа'. ---------------------- НИМФОМАНКА: Термин кој го користат мажите да опишат жена која сака секс почесто од нив. ---------------------- ТРЕЗНОСТ: Состојба во која не е можно човек да се заљуби. ---------------------- ИРИТИРАЧКА НАВИКА: Она во што се претвора нечија симпатична навика која на почетокот на врската се опишува како 'хемија'. ---------------------- ПРИВЛЕЧНОСТ: Поврзување на сопствената напаленост со некоја личност. ---------------------- ЉУБОВ НА ПРВ ПОГЛЕД: Запознавање на две напалени лица кои не се особено избирливи. ----------------------
dada Sani I never looked at it this way before[:D][:D] MENtal illness MENstrual cramps MENtal breakdown MENopause GUYnocologist HISterectomy(when we have REAL trouble) Gledate li kolku mnogu zenski problemi zapocnuvaat so MAZITE?[:D] P.S. OooOo, izvini ako ti go rasipav topikot so definiciite [:I]
dalila SHTEDLIV CHOVEK e onoj shto otkako kje ja izlizhe i zalepi poshtenskata marka, go lizhe lepakot od jazikot da si go sochuva za sledniot pat[:D]
dalila Definicii na brakot Crkvena definicija: Brakot e religiski chin vo koj dobivame eden raspnat povekje i edna devica pomalku Pravna: Brakot e dozhivotna robija od koja osudeniot mozhe da bide osloboden samo poradi losho odnesuvanje. Zhivotna: Niedna zhena ne go dobiva ona na shto se nadeva i ni eden mazh ne se nadeva na ona shto kje go dobie Matematichka: Suma na gnjavazha, odzimanje na sloboda, mnozhenje na odgovornosti, delenje na pari. Voena: Edinstvena vojna vo koja spieme so neprijatelot Filozovska: Brakot e mesto kaj shto se vzaemno delat i reshavaat problemi koi, dodusha, i ne bi gi imale dokolku ne sme vo brak. Predhodno:2 pati dnevno Otposle:2 pati mesechno Predhodno:ti me ostavash bez zdiv Otposle:ti me gushish Predhodno:ne prestanuvaj Otposle:ne pochnuvaj Predhodno:treska na sabotnata vecher Otposle:fudbal vo sreda navecher Predhodno:Se prashuvam shto bi pravel bez nea Otposle:se prashuvam shto da pravam so nea Predhodno:erotichno Otposle:neurotichno Predhodno:vchera go pravevme "ona" na kauchot Otposle:vchera pobegnav od nea i spiev na kauchot[:D]