Македонски Филмски Форуми
Македонски Филмски Форуми
maelstrom Се надевам дека не е проблем да направам една мала реклама. Од пред половина година започнаа со работа Македонските Филмски Форуми. Сајтот е editiran od moderatorot.

Сите кои имаат желба да дискутираат за филмовите се добредојдени.

edit:Koj e zainteresiran neka mu pise PM na deckovo za da go dobie linkot za sajtot.Fala.
dejan Sajtot ne raboti???? :((((((((( klikam ama nisto!