Правила
Правила
darkjesus Е ај честито да ни е новиов под-форум hattrick мањаци [:)] 1. Би ве замолил сите вие кои го посетувате овој дел од форумот да се држите до зададените теми. 2. Секој коментар кој ќе е надвор од темата ќе биде избришан. 3. Доколку сакате да отворите нова тема, барањето за истата напишете го барањето во Општо. (се друго ќе биде избришано) Благодарам.