Денски живи свирки во Скопје
Денски живи свирки во Скопје
dejan [img]http://www.vest.com.mk/images/{09145096-D3EF-4167-89E7-9BA70AE2E94E}_svirki-2.jpg[/img] Скопскиот новитет живи свирки преку ден во некои кафулиња им се допаѓа на скопјани и му дава посебен шмек на градот http://www.vest.com.mk/default.asp?id=105662&idg=6&idb=1591&rubrika=Revija