Uspesi na clenovite na Foto Kino Klubot "TETOVO"
Uspesi na clenovite na Foto Kino Klubot "TETOVO"
photographer Жирито на Деновите на македонската фотографија, реши дека од Фото кино клубот ТЕТОВО од Тетово има место за по некоја фотографија од сите 10 фотографи кои учествуваа на конкурсот. Значи, од Александар Стојановски-Цули, Драги Неделчевски, Зоран Андонов, Наташа Гечовска, Дашмир Адеми, Зоран Бојаџиески, Самир Љума, Илчо Цветаноски, Мирче Новаковски и Драшко Серафимовски - сите фотографи од ФКК ТЕТОВО се примени фотографии, а Самир Љума и Дашмир Адеми добија и награди. Самир освои втора награда за колекција, а Дашмир освои диплома за фотографија. Повеќе информации за ова може да најдете тука [url]www.fotosojuznamakedonija.blogspot.com[/url], а доколку сакате да погледнете повеќе фотографии од членовите на фото клубот повеле на следниот линк [url]www.chkrap.r8.org[/url]. Информации за активностите на Фото Кино Клубот „Тетово“ од Тетово може да најдете тука [url]www.chkrap.blogspot.com[/url]
ProMKD bravo i cestito na site!
dejan Fala!!:))
RaGeAnGeL dejan be zlato moe...bravo se vikat ne fala[:D]