Macedonian or English
Macedonian or English
Dilber Tanas Macedonian or English
angel Da be. Kako nas e ti garantiram. Moj Aleksandar isto kako nas makedoncite si zboruva. Zimi se najmilo ne te lazam. Vo dusata na Samoil pisuva deka e makedonec...na dokumeti moze i da pisuva nekade ama ne veruvaj zosto lesno se laziraat pa se pravat i vakvi i takvi i poinakvi.
Dilber Tanas Edited by the Administrator Macedonian or English
Duhot na Vovata Macedonian or English
toni_a Vova,ke mozhe da mi prevedesh "байново"???(drugoto go razbrav...) Danke [:D]
ProMKD
quote:
Originally posted by Duhot na Vovata
Macedonian or English
Ве молам без навредливи зборови и коментари.
Jakov За да имаме тема во која може да се води расправа и да се оставаат мислења и дискусии потребен е НАСЛОВ и краток ВОВЕД во темата. Оваа и сите наредни теми кои нема да имаат соодветни наслови и кои нема да имаат вовед кој ќе ја објасни целта на темата ке бидат заклучени или избришани(доколку станува збор за нешто што е надвор од доменот на овој Форум- Историја).