Vasite licni problemi
Vasite licni problemi
vardarce Izrevoltiran od toa deka nekoi clenovi pocnaa javno da iznesuvaat licni informacii od drugi clenovi (postovite na Space) resiv jas da go otvoram ovoj topic tuka na seir pa koj saka neka si gi kaze negovite licni problemi i neka mu se seirat na toa. Poradi komplikacii so nogata majka mi ke odi na uste edna operacija. Ova e mojot licen problem i koj ne e zapoznaen za sto se raboti slobodno neka mi pise poraka i ke go zapoznaam so slucajot. A sega gi ostavam Strelec, Rage, Space i ostanata kompanija da se seirat na mojot problem ili pak na drugite clenovi sto ke gi pisat nivnite problemi tuka. I edno izvestuvanje sigurno nema da ve interesira ama pak ke pisam, od sega pa vo dalecna idnina ili pak dodeka ne se rascistat nekoi raboti na forumov jas nema da postiram na ovoj podforum za seir.
SpaceLily Vidi vardarce...ne znam sho si tolku izrevoltiran od postot moj...licni informacii za nikogo jas ne kazav nit me interesirat nit imam pojma koj sho i kako...taka da ne znam za sho tocno se rabotit.Objasni molimte. p.s Angela dusho mila premila...ne znam sho ti se deshavat vo privaten zivot i ne znam sho ti znachit ona kletvana so mi ja napisha ama mene kletvi ne me fakjet i ne vervam deka na mestovo vaginava penis ke mi porasnit sorry.
RaGeAnGeL tvojte licni problemi niti me interesiret niti sakam da gi znam...niti sum spomnala nekade licen problem niti planiram...zato skini mi se skirca aman!ako angela imat neso nek pisit.pred da pocnis da kudis karas vregas i kazvis prikazni za drug vidi so ti se deshavat doma i bidi spremen na sve.pred da kazvis umoj za drugi sredi si doma..nikoj ne e sovrshen i to e fakt niti sakam da sudam niti da me sudet..kazav jas ushe pred nekoj den so e i kako e vo eden moj post...valjda ti si go preskoknal....aj dosta ti e
Jakov Definitivno Sashko..... znaes sto mislam.....
vardarce 40 pati e procitan topicov, a uste ne ste pocnale so seirenje. Neznam zosto mi se pravdate, jas samo vi dadov dobra tema od mojot problem da si napravite dobar seir. P.S. Kade e Strelec vo ovie momenti koga se otvara odlicen topic za seir.
SpaceLily vardarce mozda ne sme site zapoznaeni so licnite problemi od clenovive na forumov ko tebe...jebiga chashitlama ne mi ojt bash bash...ako imash neso da kazish kazi ak ne ne ja tupi.
vardarce Jas se sto imav da kazam vo vrska so mojot problem kazav, povelete seirete. Zar ovaa tema ne vi e interesna? Neli ke padne dobar seir na doktorite ako po greska i ja obelezat drugata noga pa ja napravat operacija na taa noga. Ajde jas cekam...
ProMKD daj ziti se prestani. Ne seireme, i ti ne seri.