Online Gaming
Online Gaming
wolf_pack Ние форумџиите да се сретнеме некогаш он-лајн и да се испробаме на Yahoo-Pool шо викате? Тука да си закажуваме натпревари, еве на пример пред некој ден ја здробив dada Sani 3:3:)))
јузер Treba mail na yahoo da imam taka?
wolf_pack Да, треба да имаш. После идеш на [url]http://games.yahoo.com/[/url] и sign in. Идеш доле на arcade games - Pool. Се договориш во која соба ќе влезите и отвараш private table. После кликни invite и најди го јузерот на другата личност и играте. Има и build-in chat. За правилата може да прочите на веб-сајтот.
`Xa0c www.playsite.com ...мислим дека е подобро од yahoo.Има повеќе игри,поинтересни... а ако сака некој шах,биљард или што и да е на дупло в дупло в дупло в точка(а може и без тоа:)) плејсајт точка ком ПМ ме