Рефрен од песна
Рефрен од песна
intel кој ви оставил посебен впечаток.Мене овој рефрен многу ме потсеќа на еден мој најдраг пријател. Majmune idiote naivcino kako si glup I mlad Majmune idiote naivcino govorih sebi tad Majmune idiote naivcino u sebi ponavljah tad majmune idiote skola se placa stalno nauci to
Strelec Topikov JAS go zakluchuvam!