Прва Македонска Лига
Прва Македонска Лига
a-pin-dim Лидерот на табелата Македонија ГП. пристигна во Штип прерано, исплашени од резултато од Купот на Македонија лидерот стравува во Штип да не им се случи дебакал како Вардар. Сепак раководството на Брегалница излезе со став, мора да сме препазливи против лидерот.