Македонската Репензетација ( Жени )
Македонската Репензетација ( Жени )
a-pin-dim В понеделник извештај на селекторот Димовски В понеделик 7. Ноември во просториите на ФФМ во 13ч. селекторот на женските репрезентации на Македонија, Добре Димовски пред тренерите на женските екипи ќе поднесе извештај од одржаните семинари во Грција и Норвешка на кој покрај него учестуваше и тренерот Иса Реџепи. Исто така ќе биде презентиран и извештај од квалификациските натпревари во Охрид и Струга.