Ергенот не е ерген
Ергенот не е ерген
Jakov Jas sakam kujna so golema rabotna masa.Mislam deka e toa najbitniot element od kujnata. badijala imas ubavi i funkcionalni ormancinja ako nemas dobra rabotna masa. Bidejki dolgo vreme minuvame vo kujna so soprugata mozam od iskustvo da potvrdam deka rabotnata masa e najbiten element na sekoja kujna.
dalila
quote:
Originally posted by Jakov
Bidejki dolgo vreme minuvame vo kujna so soprugata mozam od iskustvo da potvrdam deka rabotnata masa e najbiten element na sekoja kujna.
Ova plache za tema za na skandali[:D] "Najposakuvaniot ergen" na forumov, imal sopruga?[:0] Pa tuka li najde, na kujna, da si ja olesnish dushichkata, da se ispovedash[?][:D][:p]
Jakov
quote:
Originally posted by dalila
quote:
Originally posted by Jakov
Bidejki dolgo vreme minuvame vo kujna so soprugata mozam od iskustvo da potvrdam deka rabotnata masa e najbiten element na sekoja kujna.
Ova plache za tema za na skandali[:D] "Najposakuvaniot ergen" na forumov, imal sopruga?[:0] Pa tuka li najde, na kujna, da si ja olesnish dushichkataEpa Enigma nema potforum, da se "ispovedav", da se ispovedash[?][:D][:p]
Znaes kako vika komsikata moja.... "Ako si zhenet ne ti e smenet"[;)] So se sekiras ti.....
vardarce Ami taka de, ako si zenet ne si umren.
dalila
quote:
Originally posted by Jakov
"Ako si zhenet ne ti e smenet"[;)] So se sekiras ti.....
Smenet-nesmenet...nit se sekiram nit navleguvam vo toa[:D][8D]
zlotty_co_380 Pa normalno ti treba masa, tocno deka e najvazen del od kujnata , nedaj boze da t ise prisaka za vreme na kromid seckanje, pa masata e tuka za edna partija zapjerdalanje ,moze da se izvede, taka apanusus ;))
dalila
quote:
Originally posted by zlotty_co_380
Pa normalno ti treba masa, tocno deka e najvazen del od kujnata...
A be zlotty, od mnogu gledanje sonovi ne ti se gleda[:p][:D] Ne e sporna masata...dobra masa vo kujna mozhe dobro da se najde za mnogu raboti[:D]..tuku ergenot shto ne bil ergen, u stvari[:p] Duri i toa ne e sporno....toa shto ne e ergen mozhe i prednost da mu bide vo nekoja situacija[:D] Tuku aj..ti izgleda ili ne si bil na forumov togash koga se pishuvaa topici i topici za "najposakuvaniot ergen na forumov" ili ne si zaogjal na ovoj del od forumov[;)][:D] Kolku ni beshe togash gord nashiov "ergen" [:p] a u stvari, sve bilo dobro chuvana tajna[:D][:D][:D][:0] p.s. Jakov beeeeeeee[:0]...sam si otvoril topik za ova[?][:p][:D]
zlotty_co_380 Ne be ja samo mu dadov kako ideja na ergenot za sto da ja koristi kako multifunction :)
Jakov Zlotty ti rabotese nesto vo avio biznisot, steward si ili taka nesto, neli? Kompletiram ekipaz pa zatoa prasuvam. ;)
vardarce Bash nekni gledav masicki prodavaat na "Top Shop", mozelo da se napravat 18 stilovi ovaj polozbi. E takva edna coek da si zeme za vo kujna ama ne e na odmet i za vo dnevna i spalna.
fio Вардарче, гуглај за "Liberator"
vardarce Da ova e dobro za vo predsobje, da se potpolni prazniot prostor. Samo ako go donesat vo "Top Shop" kuznae kolku ke kosta i dali ke go davaat na rati.
Jakov
quote:
Originally posted by dalila
quote:
Originally posted by zlotty_co_380
Pa normalno ti treba masa, tocno deka e najvazen del od kujnata...
p.s. Jakov beeeeeeee[:0]...sam si otvoril topik za ova[?][:p][:D]
Kolku za A Pin Dim...bozeeeee Kolku sto znam "tajnava" bese obelodeneta na Kujna, taka da na drugo mesto glumi "ovcicka" [;)]
SpaceLily Jakov e zakon be sho vi e vas:))))
Jakov Nas nie komsija, a vas?
dalila Mene mi e kolega a vas?[:D]
vardarce Preeska bash gledav na "Top Shop" eden proizvod za vo kujna. Magic Bullet multifunkcionalen volsheben blender za zadovolstvo na sekoja domakinka. Dobar za pukanje odnosno melenje na orevite i lesnicite. [img]http://www.topshop.com.mk/shopimages/magic_bullet1.jpg[/img]
zlotty_co_380
quote:
Originally posted by Jakov
Zlotty ti rabotese nesto vo avio biznisot, steward si ili taka nesto, neli? Kompletiram ekipaz pa zatoa prasuvam. ;)
Pa moze da me stavis za sto bilo, obicno sum vo delot na komunikaciite pred business class, tuku ne bi se nafatil ako ne e Boeing 747 ili od serijata na Airbus A 340-600 or 300/400/500. Ama keifot ke mi go napravis uste pogolem ako go zemis ovoj noviov A380. I sekako no worries i tamu ima kujna za se i sekako za zapjerdalanje na nadmorska visocina preku 12000metri. Custvoto za prejdalanje e sosem poinaku od toa na zemja. Ama nekogas koga ke ima turbolencii of of of of of f**ken neznaes za sto da se drzis :)))
vardarce Zlotty edno strucno prasanje. Me interesira kako ke ispadnat tulumbite i eklerite ako gi pravis na 12000 metri. Ke se podigne li testoto kako so treba?
Jakov Vardarce te molam vrati se na temata. Ne mi go unistuvaj topikot. I taka mi trebaa 9 meseci da si priznaam sega ti za tulumbi i blenderi. Daj kazi u veles kakoe primena vesta megu velskite omladinki okolu mojot bracen status..... otade Vardar e primena sokantno i so nedoverba...
vardarce Od vaa strana na Vardar vesta e primena so ovacii. Se podgotvuva golema lapacka vo taa cest so glavno jadenje piti pastrmajlii. Samo glavnata kuvarica e momentalno odsutna pa neznaeme kako ke ni ispadne testoto.
zlotty_co_380
quote:
Originally posted by vardarce
Zlotty edno strucno prasanje. Me interesira kako ke ispadnat tulumbite i eklerite ako gi pravis na 12000 metri. Ke se podigne li testoto kako so treba?
sorry.... ekelri i tulubi se pripremaat 06-10 casa pred letot, isto taka i cela hrana, pred letot dva casa se treba da e natovareno , od voda do hrana do lekovi. A gore k*rwa moze samo da se uziva so toa stujardesite, osobeno so tie od azija mmmmmmm presti da lizes od toa eklerite sto ke i gi miluvas po toa teloto. Ama seto toa zadovolsto zavisi na kakva masa ke go pravite i kolku e siroka/goleam masata isto taka mnogu zavisi. :))
vardarce Jakov saka vo negoviot avion da se podgotvuvaat eklerite i tulumbite, saka da zeme od tie masickite vo 18 stilovi, i saka da zeme nekoja kuvarica so ke go izdrzi toj cel pritisok.
zlotty_co_380
quote:
Originally posted by vardarce
Jakov saka vo negoviot avion da se podgotvuvaat eklerite i tulumbite, saka da zeme od tie masickite vo 18 stilovi, i saka da zeme nekoja kuvarica so ke go izdrzi toj cel pritisok.
kazi mu na jakov ako nemoze da najde nekoja kuvarica za k*rwarenje, neka zeme eden modar patldzan i neka go stavi vo mikorpecka 1-2 minuti na najako ama prethodno patlidczanot izmijen i napravena edna mala duka vo sredina, od koga ke se zgotvi neka ja izvadi negovata "tulumba" i neka pocne da mesa vo patlidzanot vnatre i ke se napravi smesa za ekleri. Pa posle k*rwaricata znae sto e sledno na masata i stolovite :))
sisi Nisto ne ste razbrale..ccc.cc..za drugo mu trebase na jakov ekipazot..[:p]