За три години Ахмети со три македонски збора
За три години Ахмети со три македонски збора
dejan http://www.dnevnik.com.mk/?pBroj=2910&stID=67040 lele ova e za zhalenje...i za smeenje! Mislam dega drugarite moj vo skolo znaat po dobro Makedonski da zborat od Ahmeti! Stvarno...covekot e za zhalenje, deka pred 4 godini on odese protiv zemjata, pa sega se 'maci' za da go nauci Makedonskiot Ќе му ја пренесам идејата да ангажира професор за побрзо да го научи македонскиот јазик...Тој вели дека Ахмети се труди да го научи македонскиот јазик kako mozat SDS da vlezat vo koalicija so ovakov covek?!
Great_Macedonian glup? za kogo?... jas kolku sto znam sve sto posakal dobil.
Christian jas kolku sto znam ali zboruva cisto makedonski, toa sto albanski samo javno zboruva e marketing za dui.
dejan Moze ako ke po zbori Makedonski, toa bi bilo mnogu nisko za nego??
DonVito dejan dali bukfalno go sfajkas zborot politika ?
dejan Mnogu mi e gajle, covekot e glub i ako stvarno znae Makedonski. Pa samo taka vika deka ne znae Makedonski, zaradi 'politikata'
трендафил Ако Ахмети заклучи дека на коалицијата со ЛДП и СДСМ и недостасуваат и гласови на македонци, ќе одржи и говор на македонски. Веројатно и на него му е јасно дека без СДСМ заминува во опозиција. Ова го пишувам под услов следните избори навистина да бидат со намера за влез во ЕУ. Да не се повтори изборната кражба од локалните избори кога беше фалсификувана волјата на граѓаните, а никој за тоа не одговараше. Поради криминалната спрега на власта и судството. А знаеме добро и кој е на власт и кој ги контролира судовите. Еден од нив е и Ахмети, како и Бучковски и Пенов. Наредени по азбучен ред, кој можеби се поклопува со криминалната величина.