Нова изложба на фотографии
Нова изложба на фотографии
photographer Почитувани љубители на уметничката фотографија, На веб блогот на Фото сојузот на Македонија може да се информирате за најновата изложба на уметничка фотографија што ќе се одржи во Куманово. За сите информации во врска со изложбата побрзајте да прочитате [url="http://fotosojuznamakedonija.blogspot.com"]ТУКА[/url]
OooOo photographer zashto del od tie fotografii ne gi objavish [url="http://galerija.vmacedonia.net/"]TUKA?[/url]