Natasa Bekvalac - Ne Brini
Natasa Bekvalac - Ne Brini
ace6vel Kaj da ja najdam pesnava sekade barav na nostalgija siminja so 6kbps a nekade na drugo mesto ja nema kade moze da ja najdam??? Fala
ProMKD fala melpomena sajtov e bomba!
slasa nemam pojma koja e ali da vbbaram ako najdis ti od tuna prajme trampa
ace6vel koja ja sakas od tuna? ima mnogu novi srpski pesni na www.bgdcafe.com btw mi treba pesnata na internet ne preku torrent programi.
ProMKD ace pesnata ti ja najdov na www.yu-mp3.com, ides od leva strana na MP3 Downloads, pa Yu-Zabavne, pa Natasa Bekvalac i ke najdes. Ima i polno drugi, brzo ide download, samo treba da se zaclenis, besplatno e, i pazi poso mozes samo 3 pesni na den da vadis!
ace6vel fala
GoDsHaNd Ja iam ja, zakon pesna. Prv pat da cujam breakbeat od dziberska srpska pevaljka :)
melpomena mp3.topstream.net/www.yucafe.com/ Jas od tuka go simnav celiot album od Bekvalac, ne treba voopshto da se zachlenish, i nema ogranichen download[:0]
DJ_SHEMA A linkot e krsh. Nego koga sme vekje kaj srbive. Ima edna pesna shto ja slusham na bubamara, duet maz i zena ja peat, nesho ide: "Odkud ti u mojoj dushi" Koj ja pee?
GoDsHaNd Stvarno, odkud ti?:)
Tose_AVR DJ Shema, proveri na http://www.tekstovi.net/ , vpisi del od tekstot i bi trebalo da ti izleze imeto i izveduvacot na pesnata. Medjutoa mnogu slabo raspolagaat so novi pesni (im treba vreme dodeka da gi ufrlat) pa ako e postara pesnata, bi trebalo da ja najdes.