Kako odrzuvame linija?
Kako odrzuvame linija?
riba Normalno deka sekoja zena saka da izgleda ubavo, t.e. ubavo da se drzi bez razlika kako stoi so godinite. Me interesira sto pravite za da ja zadrzite linijata vo normala, ili uopste ne se zamarate so toa? Jas licno sum dosta zagrizena(da ne recam opsednata)da ne se zdebelam pa zatoa mnogu vnimavam na linijata so toa sto vezbam. Sega za sega mi uspeva toa.
misko fio igrash ping pong? i jas igram da ne se imame sretnatno nekade na natprevar? ;)
SpaceLily Jas porano ne se zamarav ama sega bogami pocvam po malce...obishno zimno vreme mnogu se opushtam,pomalce se dvizam sho normalno si se odrazvit na linijava...ama se trudam da ne jadam mnogu testenini,mrsni raboti,LEB mnogu malce,povekje supa prirodna sho sama si ja pram,povekje ovoshje i zelenchuk,dva tri litri voda dnevno i nemam bash nekoj drasticni promeni vo tezinava.Za vezbanje nemam mnogu vreme ama redovno si vrtam hulahop i vi preporacvam na site da go prajte to zato sho imat mnogu golemi rezultati.
Veronika Mene se mi se prima, pa kutrata sum ziva gladna cel zivot :((( Imam obicaj koga ke se razbudam, vednas uste vo krevet da napravam "most" i preporacuvam na sekoj toa da go pravi. Nema da veruvate kolku se zacvrsnuvaat muskulite na stomakot od toa za prilicno kratok period.
Lidija Mozi ke se lutite zoshto pisham ovde a nemam sovet kako drzam linija zoshto ne drzam, ama dieta kako tema e intersna i zato sakav da pisham. Ko sho pisha riba sekoj saka da izgleda ubo i od to specijalno vo deneshno vreme nema beganje, ama ponekogash nekoi dieti se tolku loshi taka da lugeto si go rasipvat zdravjeto. Pred nekoja godina slushnav neshto so kiselina i dobro ne sum protiv dieti ama da piesh kiselina dali vredi to za da izgeldash nadvoreshno ubo, neznam?! Dieta e ubo koga sakash da si go chuvash teloto zdravo a ne da zamini choek nadvor od granici. Koga gledam mali chupinja p#229; 12-15 godini sho se tolku, ama tolku slabi, od edna moja noga edno celo chupe mozish da napajsh ne e ubo, ni zdravo. Jas lichno dieta nemam drzeno od vremeto koga odev vo gimnazija i koga site bevme so komplexi kolku neubo izgledame itn. Sega vezbam chesto 3-4 nedelno, ama neznam dali mozi da se kazi "linija drzenje" zosto jadam sho sakam, nemozam ko SpaceLily bez leb i takvi raboti i ne sum slaba, mislam nemam za cel da bidam to, samo zdrava.
sasha Strogo zdrava ishrana (raznovrsna)..sport, a vo isto vreme i relaksacija, i discipliniranost...
VeGaS Rabotete se poekje, kje bidete ko modelki.
sasha so modelki si ti vo glavceto:)))
deni samo seks
deni i toa , zdrav seks :)
Goran-Skopje Deni, sakashe da kazesh: mushki da se zapne![:)]
sasha dani...bar si direkten...toa se ceni:)))
Tanja19 mnogu pazam na linijata...oti ednash se otpushtiv pa posle edvaj se vrativ na staroto... celo vreme neshto novo probuvam,pomalku kaloricno,so pomalku masnotii...najcesto zdrava ishara,ovoshje,zelencuk,mnogu tecnosti...pazam na koj nacin si gotvam,pretezno varena hrana ili na zar...leb ne jadam...belja prave blagickoto:),ali i toa moram da si go kratam,oti mn debelee...i sekako mn e vazna aktivnosta:)posebno zime:P sekoj den vezbam,imam dve spravi doma i plus nekoi vezbi sho pravam...leto trcam i tocok...ako osetam oti pocnuvam da se zdebeluvam,odma nekoja dieta primenuvam...ne e nekoja koj znae kakva dieta,ali pomalku jadam a poveke vezbam...
Lidija Tanjic ti si si iskrena za se i epten super za to, i sigurno si si super cupe i vnatresno i nadvoresno, ama moram da prasam ne e epten ama epten naporno da zivejs na vakov nacin koga treba da pazis na se so jadis... Nemoj da mislis deka ova go pisam so nekoja ironija, cisto me intersira zosto znam deka mnogu, poketo go prat seto ova denes, namali od ova, namali od to. Ne deka ne mi e jasno tuku si velam celo vreme taka ne ke e da e lesno!
Tanja19 ne e nekoe koj znae kakvo pazenje,samo zdrava ishrana e.na primer mene mi e po zamorno kalorii broenje...toa od dva-tri dena poveke ne sum izdrzala. tocno e oti uopshte ne e lesno,sekoj saka da si jade sho si saka i koga saka...ali ednas ako se zdebelis i posle dodeka da oslabnis se iznamacis..posle celo vreme ke si pazish... inache teshko e,posebno site okolu tebe gledash oti sve si jadat...a jas kako sho sum po blagoto i testeninite...ali pa koga ke mi tekne na nekoi parcinja garderoba so ne bi mozela da si gi kupam oti nema da mi stojat ubavo...e togas se isplaka da se potrudish:) inace ic ne mi se vezba..nekoi vezbaat oti ubavo se osekat,ali jas ne...poveke si sakam da se izlezavam,ali taka pa poveke shansi ima da se zdebelish... ne e lesno,ali ako sakas togas nema da imash problemi...pocetokot e tezok,posle nema ni da razmisluvash veke na toa oti treba da vezbash,pa oti blagicko ne se jade celo vreme...navika ke ti stane... a i pozdravo e vaka...neka izgled,tuku i za zdravjeto ;)
bonara vezbam 5-6 pati vo nedelata, so ishrana ne vnimavam mnogu, si jadam toa sto mi se jade no vo odmereni kolicini, ne da preteruvam.
voda lidija vo pravo si za toa so dietite evo jas na pr ne sum debela imam dve deca rabotam i najbitno mi e da se hranam zdravo [za bureci i sl ne jadam ako nema ]metabolizmot sekoj moze da si formira po zelba.najbitno e da se slusa teloto -sto toa saka .ako psihicki i fizicki se oformi edna celina se postignuva uspeh bez jojo efekt
fio Јас линијата ја одржувам воглавном по ресторани и кафани низ Ск, за време на доручекот линијата ја одржувам со бурек, симит, пица сендвич, ќебапи со шопска и сл, а навечер не ја одржувам никогаш линијата, едино ако не сме у Ајриш или Ања на пиво, па у такви ситуации ја одржувам линијата со похован кромид, пилешки прсти и поховани маслинки. Е сеа, ролањето и играњето пинг-понг малце ми влијаат негативно на линијата, т.е. ја намалуваат, но веднаш после таквите напорни работи се трудам да се вратам во колосек со по некое чоколадо.
Mona Lisa Zdrava ishrana i velosiped[8D]