Во Петок хуманитарен коцерт за Љубе Бошковски
Во Петок хуманитарен коцерт за Љубе Бошковски
dejan http://a1.com.mk/vesti/default.asp?VestID=55150 Поголем број карти купиле ВМРО-Народна и ВМРО-ДПМНЕ, како и партијата на Тито Петковски. Парите ќе им бидат донирани на семејствата на Бошковски и Тарчуловски. [?]Kade se SDS???
трендафил Љубе Бошковски се бореше против најсаканите на СДСМ. ДУИ. Затоа и власта не им дава пристап на бранителите на Љубе и Јохан до архивите што им ги нудеше на обвинителите од Хаг.
intel Dejan, aj stvarno namali so otvaranje topici.