Али Ахмети, Фазли Велиу и Гзим Острени
Али Ахмети, Фазли Велиу и Гзим Острени
dejan ќе сведочат во Хаг Поранешните челници на ОНА, Али Ахмети, Гзим Острени и Фазли Велиу, ќе сведочат во најавениот процес против поранешниот министер за внатрешни работи, Љубе Бошкоски во Хаг http://www.vreme.com.mk/vest.aspx?id=35502 [V] neznam kade e temata za ljube intel, za toa nemoj da ja zatvoris temata!
SLaCk Mrtov svedok dobar svedok:)