"Mojata fastfood kujna"
"Mojata fastfood kujna"
Leksi Мојата fast food кујна Откако почнав да живеам сама најголем проблем и испадна готвењето. Не се јаде секој ден стек од Веро. Еве ја мојата тајна за брза а убава храна дома. http://www.krstarica.com/lat/kuvar/ http://www.inet.co.yu/kuvar/ http://www.turbo-kuvar.com У 2 и пол кликам, бирам, принтам, у Рамстор купувам шо ми треба и дома ем журка ем добра ,,клопа,,. Probajte gi.
Tik Tak
quote:
Originally posted by Leksi
Мојата fast food кујна Откако почнав да живеам сама најголем проблем и испадна готвењето. Не се јаде секој ден стек од Веро. Еве ја мојата тајна за брза а убава храна дома. http://www.krstarica.com/lat/kuvar/ http://www.inet.co.yu/kuvar/ http://www.turbo-kuvar.com У 2 и пол кликам, бирам, принтам, у Рамстор купувам шо ми треба и дома ем журка ем добра ,,клопа,,. Probajte gi. Prosto se rastopiv koga go procitav postov,posakav da ziveam so tebe...:)))
Tik Tak Bem ga sve na quote mi otislo... Poslednata recenica e moja:))