Подножјето на Кожуф ...
Подножјето на Кожуф ...
ozonce и убавините на Македонија, уживајте!! [img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/1.JPG[/img]
Врвот Краставец [img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/2.JPG[/img]
[img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/3.JPG[/img]
[img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/4.JPG[/img]
Врв Краставец [img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/5.JPG[/img]
Црквата Св. Ѓорѓија во с. Копришница, Демир капија [img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/6.JPG[/img]
[img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/7.JPG[/img]
[img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/8.JPG[/img]
[img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/9.JPG[/img]
[img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/10.JPG[/img]
[img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/11.JPG[/img]
[img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/12.JPG[/img]
Водопад, кој нема име, кој сака да биде кум нека повели :) На ова место ретко стапнува човечка нога, затоа нема име водопадот :) [img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/13.JPG[/img]
[img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/14.JPG[/img]
Кожув се капи во сонцето [:)] [img]http://www.negotinskikrug.net/koprishnica/15.JPG[/img]
Заслужен ручек [:p]
ozonce јузер ski centarot startuva so rabota od ovaa sezona, mislam deka za nova godina veke ke funkcionira del od celiot kompleks.
toni_a super sliki!!!
јузер Не сум бил на Кожув до сега, а како што имам слушано многу било убаво, еве и со сликиве се уверив. Следна прилика одам на планинарење таму, а зошто не и на скијање по 2 години кога се планира да се пушти во употреба новиот ски центар.