Патеписна Македонија 1864-1874год
Патеписна Македонија 1864-1874год
Jakov Editirano od shema - Kako smeesh da postavuvash vakvi gluposti?
wolf_pack Не е така како шо прабаба ми раскажуваше...барем таа не знаеше шо е тоа платена пропаганда:)