Правила
Правила
Mufla Ова се правилата кои важат на Web & Graphic Design 1) Пред да поставите прашање или проблем, добро разгледајте го форумот дали истото е поставено. 2) Ако поставувате прашање, објаснете детално за што се работи. 3) Постови кои се надвор од темата ќе бидат избришани. 4) Поставување на веб страни со Warez/Porn содржина се забранети! 5) Кога пишите код, ве молам да е со font size 1. 6) Овај форум не е натпревар, туку за меѓусебно помагање и надградување на нашите знаења.