Најмалку 80 лица починале од студ во Русија
Најмалку 80 лица починале од студ во Русија
Strelec Најмалку 80 лица починале од студ во Русија, од почетокот на зимава, а само во текот на изминатата ноќ, поради ниските температури умреле пет лица, соопшти медицинската служба во главниот руски град. Според истите извори, 22 лица од регистрираните жртви, биле со дијагноза на силна настинка. Pretpostavuvam deka ovde se raboti za bezdomnici! Kako i da e, grozna rabota!?:(