Протест до модераторот Јаков
Протест до модераторот Јаков
Makedon Протест до модераторот Јаков Зошто ми го заклучи топикот за Охридската Архиепископија Јаковче? Па ако постои топик за Охридската Архиепископија на „религија“, тоа е сосема друга работа, таму се работи за религиски карактер и религиски прашања. Јас овде го разглобувам историскиот аспект на Охридската Архиепископија, историјата на ОА, која ете бугарите ни ја прават бугарска, а со самото тоа што се заклучуваат топиците и’ се помага на бугарската пропаганда. Браво за патриотизмот!
Strelec Nema vekje potreba od ovoj topik! Jakov, bidi vo idnina povnimatelen so Makedon!:)
Jakov И да сакам неможам повеќе од ова да се согласам со тебе. Потполно во секоја запирка, секоја буква, збор во твојот протест ги поддржувам и прифаќам. Еве одам и чекор подалеку, па сам ќе побарам да ми отвориш и интерпелација и на крај да гласаш за доверба. Заслужувам или не да терам понатаму? Hint:На Религија постои топик кој носи наслов “Историскиот развој на МПЦ„ Своевремено отворен на Историја но во договор со тамошниот модератор топикот беше префрлен таму. Hint2: Повеќе читање не е на одмет.
Jakov За љубителите на читањето http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=11462&whichpage=2
wolf_pack Macedalien се нервира што му затварат топици? хехе ко мали хипокрита[:D]
RaGeAnGeL hint 3:ne e macedalien , alekso:)))da sme nacisto so to! i Makedon...edno prashanje ...so vrska imat patriotizmot so topikot tvoj zatvoren?
Makedon
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
hint 3:ne e macedalien , alekso:)))da sme nacisto so to! i Makedon...edno prashanje ...so vrska imat patriotizmot so topikot tvoj zatvoren?
Aj malce pomisli....
Jakov Stvarno Rage, pomisli malku, ajde misli misli....daj uste malku ajde....