Разликата помеѓу тебе и твојот шеф;)
Разликата помеѓу тебе и твојот шеф;)
dalila Кога ти работиш нешто подолго од предвиденото, тогаш си спор. Кога твојот шеф работи нешто подолго, тој е темелен! Кога нешто нема за завршиш, тогаш си неспособен. Кога твојот шеф нешто нема да заврши, тој е презафатен. Кога ќе згрешиш, ти си кретен. Кога твојот шеф ќе згреши, тој е - само човек. Кога ќе направиш нешто на своја рака, си ги преминал твоите овластувања. Кога твојот шеф ќе го направи истото, тоа се вика иницијатива. Кога си стоиш на зборот, тврдоглав си. Кога тоа ќе го направи твојот шеф, тој е цврст и доследен. Кога нема да ги почитуваш правилата на однесување, ти си непристоен. Кога твојот шеф ќе заобиколи некое правило тој е оригинален. Кога ќе го задоволиш шефот, му се пикаш под кожа. Кога твојот шеф ќе го задоволи претпоставениот, тој е тимски работник. Кога не си на работното место, губиш време. Кога твојот шеф не е на работното место, тој работи. Кога ќе побараш боледување, премногу често си болен. Кога твојот шеф ќе побара боледување, сигурно е тешко болен. [:D][:D][:D]
SpaceLily Mojov shef e prva liga:))))
dalila
quote:
Originally posted by SpaceLily
Mojov shef e prva liga:))))
Taka vikaat i moite podredeni za mene[^]...ama samo pred mene[:D]
Goran-Skopje
quote:
Originally posted by SpaceLily
Mojov shef e prva liga:))))
Prva liga e koga ke stanes od sabajle, na pernica sto imas...toa e prva liga..;)