Agol #4
Agol #4
ozonce http://agol.negotinskikrug.net/
јузер Гледам само Einsturzende Neubauten е болдиран од сите други линкови. Ај лајк ит.[8D] А намерно е така направено почетните букви да се врз вертикалната линија, а не до неа?[8)]