15 женски мудрости
15 женски мудрости
ozonce 1. Немој да се занесуваш дека можеш да смениш нешто кај мажот, освен кога е во пелени. ---------- 2. Што треба да направиш кога мажот ќе те напушти и ќе ја тресне вратата? Заклучај ја. ---------- 3. Ако веќе пратија еден маж на Месечината, мора да може и сите да ги пратат. ---------- 4. Не дозволувај да талкаат мислите на твојот маж. Премали се за да бидат сами надвор. ---------- 5. Секогаш одбери помлад маж. И онака никогаш не зреат. ---------- 6. Сите мажи се исти. Имаат различни фаци за да може да ги распознаваме. ---------- 7. Дефиниција на ерген: маж кој ја пропуштил приликата да унесреќи некоја жена. ---------- 8. Не е точно дека жените прават од мажите кретени. Тие и онака се гордеат со мотото: "Направи сам". ---------- 9. Единствен начин да наведеш маж да направи нешто е да му кажеш дека е престар за тоа. ---------- 10. Љубовта е слепа но бракот е искуство кое отвора очи. ---------- 11. Ако баш бараш маж кој ќе биде врзан за тебе, побарај го во болница за душевни болести. ---------- 12. Синовите на Израел талкале по пустина 40 години. Ете, дури и тогаш им било под чест да одат по патот. ---------- 13. Ако те праша дали сакаш да се карташ, кажи му "да, со кредитни картички". ---------- 14. Запомни дека имањето смисла за хумор не значи да му кажуваш вицови туку да се смееш на неговите. ---------- 15. Сите луѓе се создадени еднакви. За жал, тоа се однесува и на мажите. ---------- on.net