dali teba da se uapsat crvenkovski i kostov????
dali teba da se uapsat crvenkovski i kostov????
NACIONALIST И Хелсиншкиот комитет заинтересиран за сметките Хелсиншкиот Комитет ќе врши мониторинг на се и на сите инволвирани во швајцарските сметки. Се пријавиле да го следат судскиот процес Костов против Младенов в петок, но ќе пратат и како се однесуваат институциите задолжени да ја утврдат вистината. Веќе го советувале Никола Младенов од „Фокус“ да ги однесе материјалите кај Прчевски, а тие ќе мерат колку време ќе му треба на Јавниот обвинител да направи нешто. Од Хелсиншкиот за А1 тврдат дека постои индикација за несоодветно постапување на Прчевски. Црвенковски, кој брзо по одбивањето од скопското обвинителство, се откажал од кривичната за фалсификат. Иако постои можност сам да поднесе таква пријава, велат од комитетот, тој сега против Младенов оди со тужба за клевета. Од скопскиот суд потврдуваат: Црвенковски уште на ја ни поднел таквата тужба. Сите информации за тајните сметки веќе ги побарале и од невладината коалиција за правично судење. sive informacii ukazuvaat deka, treba da se stavat zad resetki ovie drajca kriminalci, znaci i se otkazaa i od privatnite tuzbi sto gi najavija protiv mladenov.
OooOo Nema potreba za sekoe prashanje da se otvara tema. Vakva tema vejke postoi, pa prashanjeto mozhesh da go prefrlish tamu.