Sex Machin
Sex Machin
Unreal Колку ви е рекордот (колку време сте издржале непрекинато) во водење љубов или сексање?
Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
5 sati 22 minuti i 45 sekundi.
Лично да се уверам и тогаш можит ќе вервам [:p] [:D] И биди попрецизна, толку ТИ фураше или толку те фураја? З`ш имат разлика [:D][:D]
SpaceLily 5 sati 22 minuti i 45 sekundi.
VeGaS Sega vo vodenje ljubov ili sexanje? [xx(]
OooOo
quote:
Originally posted by SpaceLily
5 sati 22 minuti i 45 sekundi.
Shto baterii koristeshe? Ili adapter imashe ukljucheno?
VeGaS Ma taa celata generator e, shto ti e[:D]
SpaceLily :))) Am taka de:))) Ej...aj da ne otvoram topic samo za ova...vidite:) http://www.rireunpeu.com/tac/orgasmes.htm :))))
SpaceLily
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
Dostate bre more...napishav post i site za mojon se fatifte ...daj kazite za vas sho kako ne tuk masirajte.
Еф, да ти кажам, мојот е поголем од твојот и Подолг [:D]
Ma jas ne sumnjam vo tebe Struzani opasni ste:))) :P
Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
Dostate bre more...napishav post i site za mojon se fatifte ...daj kazite za vas sho kako ne tuk masirajte.
Еф, да ти кажам, мојот е поголем од твојот и Подолг [:D]
Ma jas ne sumnjam vo tebe Struzani opasni ste:))) :P
Абе да си немаш работа со нас, зш ако си имаш, ќе сакаш пак да си имаш и пак и пак .... [:p][:)]
Mona Lisa
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
5 sati 22 minuti i 45 sekundi.
Лично да се уверам и тогаш можит ќе вервам [:p] [:D] И биди попрецизна, толку ТИ фураше или толку те фураја? З`ш имат разлика [:D][:D]
Sest pati na den.
RaGeAnGeL
quote:
Originally posted by OooOo
quote:
Originally posted by SpaceLily
5 sati 22 minuti i 45 sekundi.
Shto baterii koristeshe? Ili adapter imashe ukljucheno?
energizer...keep going and going and going...
Unreal
quote:
Originally posted by Mona Lisa
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
5 sati 22 minuti i 45 sekundi.
Лично да се уверам и тогаш можит ќе вервам [:p] [:D] И биди попрецизна, толку ТИ фураше или толку те фураја? З`ш имат разлика [:D][:D]
Sest pati na den.
Аха...Сама или со двајца?[:D][:D][:D]
SpaceLily Dostate bre more...napishav post i site za mojon se fatifte ...daj kazite za vas sho kako ne tuk masirajte.
Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
Dostate bre more...napishav post i site za mojon se fatifte ...daj kazite za vas sho kako ne tuk masirajte.
Еф, да ти кажам, мојот е поголем од твојот и Подолг [:D]
Mona Lisa
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
Dostate bre more...napishav post i site za mojon se fatifte ...daj kazite za vas sho kako ne tuk masirajte.
Еф, да ти кажам, мојот е поголем од твојот и Подолг [:D]
Ma jas ne sumnjam vo tebe Struzani opasni ste:))) :P
Абе да си немаш работа со нас, зш ако си имаш, ќе сакаш пак да си имаш и пак и пак .... [:p][:)]
Ziva sreka so nejzinata ne e pogolema i podolga od tvojot[^]
Unreal
quote:
Originally posted by Mona Lisa
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
Dostate bre more...napishav post i site za mojon se fatifte ...daj kazite za vas sho kako ne tuk masirajte.
Еф, да ти кажам, мојот е поголем од твојот и Подолг [:D]
Ma jas ne sumnjam vo tebe Struzani opasni ste:))) :P
Абе да си немаш работа со нас, зш ако си имаш, ќе сакаш пак да си имаш и пак и пак .... [:p][:)]
Ziva sreka so nejzinata ne e pogolema i podolga od tvojot[^]
Разговаравме за рекордот, не за големина и должина или длабочина на женски или машки гениталии. Кога станува збор за тоа, само калапот да се погоди, тоа е најважно... [;)]
Mona Lisa
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by Mona Lisa
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
Dostate bre more...napishav post i site za mojon se fatifte ...daj kazite za vas sho kako ne tuk masirajte.
Еф, да ти кажам, мојот е поголем од твојот и Подолг [:D]
Ma jas ne sumnjam vo tebe Struzani opasni ste:))) :P
Абе да си немаш работа со нас, зш ако си имаш, ќе сакаш пак да си имаш и пак и пак .... [:p][:)]
Ziva sreka so nejzinata ne e pogolema i podolga od tvojot[^]
Разговаравме за рекордот, не за големина и должина или длабочина на женски или машки гениталии. Кога станува збор за тоа, само калапот да се погоди, тоа е најважно... [;)]
Abe za sekoe tendjerce ima i kapace...[8)]
Unreal
quote:
Originally posted by Mona Lisa
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by Mona Lisa
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
Dostate bre more...napishav post i site za mojon se fatifte ...daj kazite za vas sho kako ne tuk masirajte.
Еф, да ти кажам, мојот е поголем од твојот и Подолг [:D]
Ma jas ne sumnjam vo tebe Struzani opasni ste:))) :P
Абе да си немаш работа со нас, зш ако си имаш, ќе сакаш пак да си имаш и пак и пак .... [:p][:)]
Ziva sreka so nejzinata ne e pogolema i podolga od tvojot[^]
Разговаравме за рекордот, не за големина и должина или длабочина на женски или машки гениталии. Кога станува збор за тоа, само калапот да се погоди, тоа е најважно... [;)]
Abe za sekoe tendjerce ima i kapace...[8)]
Ти да не користиш од цептер? или да не имаш од оние за ајвар правење Шерпите? [:D]
SpaceLily Mona Liza & Unreal ke ve zamolam Quoteto pokratko...to sho trebit samo ne po deset postoj.
Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
Mona Liza & Unreal ke ve zamolam Quoteto pokratko...to sho trebit samo ne po deset postoj.
О`к!
Mona Lisa
quote:
Originally posted by Unreal
quote:
Originally posted by SpaceLily
Mona Liza & Unreal ke ve zamolam Quoteto pokratko...to sho trebit samo ne po deset postoj.
О`к!
Nema problem.